IPL 2022: Umran Malik wint de snelste levering van IPL, maar krijgt vier klappen

Umran Malik is de nieuwste temposensatie in de stad. Als hij bowlt, bowlt hij constant met meer dan 140 plus en wordt hij elke dag sneller. Umran Malik klokt nu regelmatig 150. Helaas is hij niet in staat om dezelfde vorm te behouden die hij in de beginfase van het toernooi liet zien, aangezien hij in de laatste drie wedstrijden voor Sunrisers Hyderabad voor runs heeft gezorgd. Zelfs op donderdag wierp Umran Malik de snelste levering, geklokt op 157! Helaas werd hij voor vier verpletterd door de West-Indische grote slagman Rovman Powell.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

Zoals te zien is in de video, zag Umran Malik alles geven tegen Powell. Maar de slagman was te goed voor de gelegenheid en sloeg hem voor een vier. In tegenstelling tot andere gevallen, waar zijn tempo tegen hemzelf werd gebruikt, overklast Powell de bowler met kracht van de hand.

Umran Malik is de nieuwste temposensatie in de stad. Als hij bowlt, bowlt hij constant met meer dan 140 plus en wordt hij elke dag sneller. Hij klokt nu regelmatig 150. Helaas is hij niet in staat om dezelfde vorm te behouden die hij in de beginfase van het toernooi liet zien, aangezien hij in de laatste drie wedstrijden voor Sunrisers Hyderabad voor runs heeft gezorgd. Zelfs op donderdag bowlde hij de snelste levering, namelijk 157! Helaas werd hij voor vier verpletterd door de West-Indische grote slagman Rovman Powell.

Zoals te zien is in de video, zag Malik alles geven tegen Powell. Maar de slagman was te goed voor de gelegenheid en sloeg hem voor een vier. In tegenstelling tot andere gevallen, waar zijn tempo tegen hemzelf werd gebruikt, overklast Powell de bowler met kracht van de hand.

Malik was een van de drie retenties dit seizoen voor Sunrisers Hyderabad en wat een aanwinst bleek hij te zijn. Hij maakte vorig seizoen al indruk in de VAE, maar dit jaar is hij van een heel ander niveau. Eerder had de jonge cricketspeler zijn eerste IPL vijf-for gewonnen in de wedstrijd tegen Gujarat Titans in het Wankhede Stadium in Mumbai. Malik’s betovering van 4-0-25-5 – de beste van IPL 2022 tot nu toe – bracht Gujarats top- en middenklasse in de war in de 196-run achtervolging.

Umran, die cricketfans weet te boeien met zijn verzengende tempo in de geldrijke competitie, leert de kneepjes van het vak van Dale Steyn, ex-grootheid uit Zuid-Afrika, die momenteel dienst doet als de tempo-bowlingcoach van Hyderabad.

“Het is geweldig om iemand naar binnen te zien rennen en 150 km/u per uur te zien komen. Heel vaak proberen we jongens te creëren om ze bewuster te maken, zoals je tempo veranderen, dit en dat doen. Maar ik denk dat Umran rauw is. Het is geweldig om hem gewoon los te laten en te doen wat hij doet, wat geweldig is omdat je mensen niet wilt veranderen en hem te veel wilt blokkeren”, zei een opgetogen Steyn over Malik.

Malik was een van de drie retenties dit seizoen voor Sunrisers Hyderabad en wat een aanwinst bleek hij te zijn. Hij maakte vorig seizoen al indruk in de VAE, maar dit jaar is hij van een heel ander niveau.

Eerder had de jonge cricketspeler zijn eerste IPL vijf-for gewonnen in de wedstrijd tegen Gujarat Titans in het Wankhede Stadium in Mumbai. Malik’s betovering van 4-0-25-5 – de beste van IPL 2022 tot nu toe – bracht Gujarats top- en middenklasse in de war in de 196-run achtervolging.

Umran, die cricketfans weet te boeien met zijn verzengende tempo in de geldrijke competitie, leert de kneepjes van het vak van Dale Steyn, ex-grootheid uit Zuid-Afrika, die momenteel dienst doet als de tempo-bowlingcoach van Hyderabad.

“Het is geweldig om iemand naar binnen te zien rennen en 150 km/u per uur te zien komen. Heel vaak proberen we jongens te creëren om ze bewuster te maken, zoals je tempo veranderen, dit en dat doen. Maar ik denk dat Umran rauw is. Het is geweldig om hem gewoon los te laten en te doen wat hij doet, wat geweldig is omdat je mensen niet wilt veranderen en hem te veel wilt blokkeren”, zei een opgetogen Steyn over Malik.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL 2022 Live-updates en Cricketscores hier

Leave a Comment