‘Had geen extra motivatie nodig’-David Warner na wedstrijdwinnende prestatie tegen SRH

David Warner’s 92-run knock-out was niets anders dan zoete wraak, want hij kwam niet alleen goed met de knuppel, maar hij hielp zijn team ook om zijn oude franchise Sunrisers Hyderabad te verslaan, die ruzie had met Australian. Destijds, in 2021, had SRH Warner uit de aanvoerdersband gehaald en hem ook uitgesloten van de spelende elf. Er was een tijd dat hij zelfs vanaf de tribunes voor de zijkant juichte. Hij was ook naar buiten gekomen en had gezegd dat hij echt gekwetst was door de manier waarop hij was gevallen; hij werd ook niet behouden in de megaveilingen. Al met al was het een triest verhaal.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

Maar op donderdag kwam Warner terug in zijn eigen dichtslaande 92 runs tegen zijn oude franchise toen hij de bowlers op leerjacht stuurde. Nadat hij Delhi had geholpen om Hyderabad te verslaan, zei hij uiteindelijk wat hij er echt van vond.

“Ik had geen extra motivatie nodig. We hebben allemaal gezien wat er in het verleden is gebeurd. Het was gewoon goed om de overwinning op het bord te krijgen”, zei Warner over de reünie tijdens de presentatieceremonie na de wedstrijd.

Warner maakte zijn hoogste score van het seizoen met de hulp van 12 vieren en drie zessen in een krachtige slagweergave en deelde 122 runs met Rovman Powell (67 niet uit 35 ballen) voor het onoverwonnen vierde wicket om de Capitals naar 207 te leiden. voor 3 nadat hem werd gevraagd te batten.

“Het is een heel mooi wicket, ik heb hier wat succes gehad. Ik wist dat als ik mijn slagen speelde, het zou loskomen. Uitdagend hier in Mumbai met de vochtigheid en ik was daar tegen de achterkant gekookt, ik word ouder. Het was geweldig om Rovman aan de andere kant te hebben”, zei Warner.

Tijdens zijn innings speelde hij ook een wisselhit waardoor de fans in de war waren. Toen hem werd gevraagd naar het schot, zei Warner: “Ik dacht dat hij (Bhuvi) een yorker ging bowlen, het was breder. Toen ik probeerde om te draaien, zag ik onlangs Jos er een spelen, dus dat oefende ik in de netten. Ik sla soms rechtshandig in de netten tegen de spinners. Je moet deze shots proberen. Ik was van plan om te proberen het om te draaien, maar toen het daar werd gebowld, probeerde ik het gewoon terug te knippen en het kwam eraf. Ik zei tegen hem (Powell), ik heb er twee, wat er ook gebeurt en het kan me niet schelen of ik opraak. Ik ben gewoon blij dat hij het hek heeft kunnen verwijderen.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL 2022 Live-updates en Cricketscores hier

Leave a Comment