David Warner Improviseert; Fans kunnen ‘meest belachelijke opname in IPL-geschiedenis’ niet overwinnen

David Warner speelt een schot in IPL 2022.

Zoals te zien is in de video, wilde David Warner het via de buitenzijde spelen, maar realiseerde zich toen dat de bowler zijn lijn had veranderd.

  • Laatst bijgewerkt:06 mei 2022, 08:21 IST
  • VOLG ONS OP:

De explosieve openingsslagman David Warner van Australië bewaarde het beste voor zijn voormalige franchise, want zijn prachtige 92 niet uit 58 ballen dreef Delhi Capitals naar een 21-run overwinning op Sunrisers Hyderabad in hun Indian Premier League-wedstrijd hier op donderdag. Warner maakte zijn hoogste score van het seizoen met de hulp van 12 vieren en drie zessen in een krachtige slagweergave en deelde 122 runs met Rovman Powell (67 niet uit 35 ballen) voor het onoverwonnen vierde wicket om de Capitals naar 207 te leiden. voor 3 nadat hem werd gevraagd te batten.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

Tijdens zijn innings speelde hij een wisselhit tegen Bhuvneshwar Kumar, wat de fans in de smaak viel. Toen hem werd gevraagd naar het schot, zei Warner: “Ik dacht dat hij (Bhuvi) een yorker ging bowlen, het was breder. Toen ik probeerde om te draaien, zag ik onlangs Jos er een spelen, dus dat oefende ik in de netten. Ik sla soms rechtshandig in de netten tegen de spinners. Je moet deze shots proberen. Ik was van plan om te proberen het om te draaien, maar toen het daar werd gebowld, probeerde ik het gewoon terug te knippen en het kwam eraf. Ik zei tegen hem (Powell), ik heb er twee, wat er ook gebeurt en het kan me niet schelen of ik opraak. Ik ben gewoon blij dat hij het hek heeft kunnen verwijderen.”

Zoals te zien is in de video, wilde Warner het via de buitenzijde spelen, maar realiseerde zich toen dat de bowler zijn lijn had veranderd. Vervolgens keek hij naar een switch, maar realiseerde zich dat het een yorker was die hij in zijn eigen stijl uitgroef.

De Capitals beperkten de Sunrisers vervolgens tot 186 voor 8, waarbij Khaleel Ahmed (3/30) en Shardul Thakur (2/44) vijf wickets met elkaar deelden om hun vijfde overwinning van het seizoen te behalen.

De Capitals sprongen twee plaatsen naar de vijfde plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden, terwijl de Sunrisers een plek zakten naar de zesde plaats na hun derde achtereenvolgende nederlaag. Warner werd ontslagen als aanvoerder en liet de Sunrisers vorig seizoen onder controversiële omstandigheden van het elftal spelen.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL 2022 Live-updates en Cricketscores hierLeave a Comment