Sameera Reddy wil rollen op OTT . verkennen

Sameera Reddy praat over lichaamspositiviteit, haar strijd tegen alopecia en het spelen van haar leeftijd op het scherm wanneer ze weer gaat acteren

Sameera Reddy praat over lichaamspositiviteit, haar strijd tegen alopecia en het spelen van haar leeftijd op het scherm wanneer ze weer gaat acteren

“Ik kan niet meer ‘Meghna’ zijn (het personage dat ze speelde in de populaire Tamil-film uit 2008) Vaaranam Aayiram). Ik kan niet op een trein stappen en op Suriya wachten’, lacht Sameera Reddy, terwijl ze openhartig vertelt over haar plannen om weer te gaan acteren. “Ik zal me zeker wagen aan OTT-projecten, zo niet aan de commerciële bioscoop.”

De acteur, die bekend staat om het plaatsen van lichaamspositiviteit op haar Instagram-berichten, wil haar leeftijd op het scherm spelen met rollen die niet per se prekerig zijn, maar die zowel mannen als vrouwen aanspreken. “Acteurs als Jyothika doen geweldig werk. Ze kiest rollen die sterk en hard zijn. Hoewel ik dansen mis, wil ik me niet wagen aan de zang-en-danssequenties. Ik wil rollen op me nemen die een gesprek op gang brengen over onderwerpen die als taboe worden beschouwd.”

Ze wil echter nog een paar maanden wachten voordat ze de sprong wagen. “Als hands-on mama wil ik zien hoe mijn kinderen het zouden aanpakken. Op dit moment hoop ik ervoor te zorgen dat mijn gezin tot rust komt voordat ik verder ga met films. Ik wil beginnen met OTT-projecten omdat de rollen die daar voor vrouwen zijn geschreven ongelooflijk zijn.”

Onlangs schreef Sameera op Instagram over het omgaan met alopecia areata, een aandoening die haaruitval veroorzaakt en wereldwijd aandacht kreeg tijdens de recente controverse tijdens de Oscars-ceremonie. “Het (de controverse) zorgde ervoor dat ik licht wilde werpen op alle individuele gevechten die we voeren, en hoe we een positieve veilige ruimte voor elkaar moeten creëren.”

Haar gedetailleerde berichten over het lijden aan postpartumdepressie na het krijgen van haar eerste kind en haar worsteling met problemen met het lichaamsbeeld zijn vaak geprezen op sociale media. De acteur, die meer dan een miljoen volgers heeft op Instagram, deelt constant haar eigen onzekerheden en hoe ze daarmee omgaat. “Ik deel mijn eigen worstelingen. Eerlijk zijn, dun zijn, vroeg getrouwd zijn… het is ongelooflijk dat veel mensen over zulke onderwerpen willen praten.”

Sameera zegt dat ze geniet van het proces van het maken van video’s terwijl ze een stukje van haar leven deelt, zoals een minifilm. “Het is spannend. Mijn vlogs zijn echt, of het nu gaat om dansen met mijn kinderen of rondlopen zonder make-up. Ik vind het leuk om mensen aan het lachen te maken.”

Ze pleit ook voor gezonde levensstijlkeuzes. “Als ik opmerkingen lees als: ‘Ik heb mijn leven veranderd door jou’ of ‘Ik schaamde me voor mijn lichaam na de zwangerschap, maar door jou voel ik me beter’, voel ik me meteen geweldig. Het voelt als een prestatie.”

Haar fans in Tamil Nadu verbaast haar nog steeds. “Ik heb geschoten op prachtige plekken zoals Tiruchendur en heb gewerkt met geweldige mensen zoals Suriya en Ajith. Mijn fans in Tamil Nadu noemen me nog steeds Meghna. Ik vind het gek. Ik wil iets beters dan ‘Meghna’ opnieuw uitvinden, recreëren en doen”, zegt de ster, die onlangs in Coimbatore was om een ​​kliniek voor kindertandheelkunde in gebruik te nemen, opgericht door Dr. Shifa Samsudeen.

Leave a Comment