Jamshedpur XLRI reikt Sir Jehangir Ghandy-medaille uit aan Dr Preetha Reddy van Apollo Hospitals

JAMSHEDPUR: Xavier School of Management, een van India’s oudste en meest vooraanstaande B-scholen, vierde eerder deze week zijn 66e jaarlijkse oproeping en reikte de prestigieuze ‘Sir Jehangir Ghandy-medaille voor industriële en sociale vrede’ uit aan Dr. Preetha Reddy, de uitvoerend vice-voorzitter van Apollo Hospitals Enterprise Limited.

Reddy nam de medaille van de voorzitter in ontvangst en zei: “Het is een eer en ik dank u voor uw uitnodiging voor de 66e jaarlijkse oproeping van XLRI. In de turbulente 2 jaar was er een baken van hoop door de gezondheidszorg en ik geloof dat deze prijs voor onbezongen helden in deze sector is. Als Covid-19 een oorlog was, dan waren deze mensen echt vredestichters en dat brengt me bij de helden van vandaag.

Gefeliciteerd!

Je hebt met succes je stem uitgebracht

Ze feliciteerde ook de studenten en zei: “Vandaag is een heel speciale dag in je leven, het kan een of twee of vier keer gebeuren, maar elke keer is het heel speciaal en om af te studeren aan het meest vooraanstaande instituut van India feliciteer ik alle studenten, faculteiten om te koesteren en zorg, families die steunden en aanmoedigden om hard te studeren en aan iedereen in het ecosysteem om te zien wat je hebt gedaan.” Reddy sprak over de behoefte aan behendigheid en veerkracht in het huidige tijdperk. Ze zei: “Behendigheid is tegenwoordig een mantra die alle instellingen en werkplekken gebruiken. Net zoals we niet kunnen overleven zonder zuurstof, kunnen bedrijven er ook niet aan denken om vandaag te overleven zonder wendbaarheid. Als een instelling die zeer wordt gewaardeerd en vooruitstrevend is, is behendigheid in ieder van ons verankerd. Het is geen DNA dat niet bestaat. Het is een kwaliteit die je helpt om te transformeren in erbarmelijke omstandigheden.”

Ze voegde eraan toe: “Angst in de gezondheidszorg in de afgelopen 2 jaar en een land als het onze heeft Covid zo goed doorstaan ​​dat het nu een les wordt voor universiteiten in het buitenland (Harvard & Boston). Ik heb zelf een sessie gevolgd en gesproken over India dat covid bestrijdt en ik ben er trots op een indiaan te zijn. Hoe duurzaam we kunnen zijn, hebben we de wereld laten zien. Ik ben er trots op een indiaan te zijn.”

Ze deelde ook enkele feiten, zoals India heeft het Covid-19-vaccin in 4-5 maanden ontdekt. 70% van de medische artikelen werd eerder geïmporteerd. Overheidsfabrieken wendden zich van de ene op de andere dag tot medische fabrieken en ze maakten maskers en persoonlijke beschermingsmiddelen. India had niet genoeg ventilatoren en een bedrijf genaamd Metronix gaf hun patentrechten weg, bedrijven zoals Tata en Mahendra begonnen ventilatoren te produceren en dit is een geweldige les om iets terug te geven aan de samenleving. De zuurstofcrisis is ook een ander voorbeeld.

XLRI reikte ook speciale prijzen uit aan 10 studenten, waaronder de XLRI-medaille voor sociale initiatieven, beste allroundstudent ter nagedachtenis aan Parineet Reddy en voor het behalen van de hoogste CQPI in verschillende stromen.

XlRI-directeur Fr. Paul Fernandes. SJ feliciteerde de afstuderende studenten, hij zei: “XLRI begon in 1948 met de droom om het aangezicht van de aarde te veranderen. We danken onze voorzitter voor al zijn diensten en constante steun voor XLRI om hoger te stijgen. We danken Dr. Preetha Reddy voor het aanvaarden van onze Sir Jehangir Ghandy-medaille voor sociale en industriële vrede. Mijn beste studenten, jullie zullen bekend staan ​​om jullie dienstbaarheid aan de mensheid, dus op een dag hoop ik dat we jullie zullen kunnen eren voor jullie dienstbaarheid aan de mensheid.”

CEO en MD Tata Steel, en voorzitter XLRI TV Narendran spraken de diploma-uitreiking toe. Hij zei: “De afgelopen twee jaar hebben we veel tijd gegeven om na te denken over wat er om ons heen gebeurt, ons bloot te stellen aan kwetsbaarheden en hoe we zijn omgegaan met de dingen die om ons heen gebeuren. We houden onszelf voor de gek door te zeggen dat we sterk, ontwikkeld en geavanceerd zijn. Een virus zo klein als dit had zo’n grote impact. Het virus heeft aangetoond dat we oplossingen voor problemen kunnen vinden, de manier waarop de wereld samen heeft gevochten en de manier waarop mensen samenkwamen om oplossingen te vinden, is ongelooflijk. De afgelopen 2 jaar hebben ons versneld naar de toekomst. We zijn inclusiever geworden. Lokale problemen worden mondiaal en mondiale problemen raken ons lokaal. India is een potentiële bron, maar ook een potentiële markt.”Leave a Comment