IIT’s, de Universiteit van Delhi hebben het leeuwendeel van de toprangen

PATNA: Joyal Biju van Government Engineering College, Thrissur, stond zondag bovenaan het algemene klassement aan het einde van de 4e online ronde in fase I van het inaugurele National Inter-college Cryptic Crossword (NICE) 2022.

Hij wordt gevolgd door Arpita Goel van de School of Open Learning, Delhi University, en Kirti Tyagi van Maitreyi College, Delhi University, respectievelijk op de 2e en 3e plaats.

Gefeliciteerd!

Je hebt met succes je stem uitgebracht

De algemene ranglijst houdt rekening met de gecombineerde scores van de vier online zondagrondes die op 3, 10, 17 en 24 april worden gehouden. Op basis van de scores van de 4e ronde staat Shashwat Sanjeev van Hansraj College, Delhi University, op nummer 1 op nationaal niveau . De 2e en 3e positie zijn respectievelijk opgeëist door Harshul Sagar van IIT Delhi en Salman Khan van IIT Kharagpur.

Zone-wise, terwijl Arpita ook de 1e rang in Noord claimt, Aaditri Vaibhav van IIT Kharagpur, Prateek Singh Rathore van St. Xavier’s College, Jaipur, M Nikhesh Kumar van het Indian Institute of Science, Bengaluru, en Murchana Mahanta Barman van de geleerden Institute of Management and Technology, Guwahati, staat respectievelijk op de eerste plaats in Oost, West, Zuid en Noordoost.

Terwijl Prateek en Nikhesh voor het eerst in de hoogste rangen zijn doorgebroken, presteren de rest consistent goed sinds de wedstrijd op 3 april begon.

“Met de voltooiing van de online Fase I van de drie-fasen wedstrijd, georganiseerd door de All India Council for Technical Education (AICTE) en de University Grants Commission (UGC), is het tijd voor de offline Fase II die zal worden gevolgd door een grote finale in fase III. Fase II zal getuige zijn van vijf zonale rondes voor Noord, Zuid, West, Oost en Noordoost. Toprangers op de 4e en de algemene klassementen zullen nu tweekoppige teams vormen voor hun respectievelijke instituten voor de rondes, “vertelde Amitabh Ranjan, de chief operating officer van de in Patna gevestigde civiele samenleving Extra-C die de wedstrijd organiseert, TOI hier op zondag.

“Zes topteams zullen na fase II de Grand Finale spelen in de nationale hoofdstad”, zei Ranjan.Leave a Comment