Dit is de reden waarom Rishi Dhawan een veiligheidsschild draagt ​​tijdens het bowlen tijdens Chennai Super Kings Clash

De allrounder Rishi Dhawan van Punjab Kings maakte zijn comeback in de Indiase Premier League tijdens de Chennai Super Kings-clash nadat hij de afgelopen vijf seizoenen had gemist. Dhawan werd uitgekozen door Punjab Kings in de megaveiling voorafgaand aan het lopende seizoen voor INR 55 Lakh na zijn indrukwekkende show in het binnenlandse circuit met Himachal Pradesh. Hij leidde zijn team vorig jaar naar de historische Vijay Hazare Trophy.

De 32-jarige trok echter de aandacht vanwege het veiligheidsschild dat hij droeg tijdens zijn comeback-wedstrijd tijdens het bowlen. Dhawan droeg de uitrusting ter bescherming toen hij onlangs een operatie onderging voor de neusblessure die hij opliep tijdens de Ranji Trophy.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

Hij miste de eerste wedstrijden van het seizoen vanwege de operatie, maar de allrounder staat te popelen om zijn team te helpen, dat dit seizoen een moeilijke periode doormaakt met slechts drie overwinningen in de eerste 7 wedstrijden.

Voorafgaand aan de megaclash plaatste Punjab Kings een video op hun sociale media-account waarin Dhawan sprak over zijn blessure en de comeback.

“Ik maak een IPL-comeback na 4 jaar, dus het was een beetje ontmoedigend toen ik geblesseerd raakte in de Ranji Trophy. Ik moest een operatie ondergaan waardoor ik de eerste vier wedstrijden niet mocht spelen, maar ik ben helemaal in orde en ben nu beschikbaar voor selectie. Ik heb hard getraind en hoop een sterke comeback te maken”, kondigde hij aan in de video.

“Het was absoluut een lage fase voor mij omdat ik zo hard had gewerkt om een ​​comeback te maken en na 4 jaar eindelijk een kans kreeg in de IPL. Ik presteerde goed in binnenlandse cricket. Ik heb 3-4 jaar onafgebroken geprobeerd om een ​​comeback te maken, dus ik was een beetje bang om me af te vragen of ik door mijn blessure niet zou spelen.” hij voegde toe.

PBKS vs CSK Live Score en updates IPL 2022

De 32-jarige maakte meteen indruk op zijn comeback door in-vorm Shivam Dube voor 8 te ontslaan in zijn tweede over terwijl hij 188 verdedigde.

Eerder won CSK-aanvoerder Ravindra Jadeja de toss en koos ervoor om te bowlen in het Wankhede Stadium.

Shikhar Dhawan sloeg zijn tweede vijftig van het seizoen en dreef Punjab Kings naar 187 voor 4 in 20 overs. De 36-jarige linkshandige slagman verankerde de Punjab-innings met een briljante 88 niet uit en combineerde met de Sri Lankaanse Bhanuka Rajapaksa (42) voor een 110-run stand voor het tweede wicket van 11,3 overs na het vroege ontslag van kapitein Mayank Agarwal.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL 2022 Live-updates en Cricketscores hierLeave a Comment