Vertraging in de aankomst van Moeen Ali een zorg voor CSK

Voorafgaand aan de start van de IPL 2022 maken Chennai Super Kings zich zorgen over de aanhoudende vertraging bij de komst van de Engelse cricketspeler Moeen Ali, die zich nog steeds niet heeft aangesloten bij de viervoudig kampioen, voor het komende seizoen.

De 34-jarige Ali, die door CSK werd vastgehouden voor Rs 8 crore, wacht op goedkeuring van zijn reisdocumenten door de Indiase Hoge Commissie in het VK.

“Hij had zijn visum op 28 februari aangevraagd. Het is meer dan 20 dagen geleden sinds de aanvraag werd ingediend. Hij is een frequente reiziger naar India geweest en toch heeft hij de reispapieren niet. We hopen dat hij snel het team komt versterken. Hij heeft ons verteld dat hij de volgende vlucht zal nemen nadat hij de papieren heeft gekregen’, zei Kasi Viswanathan, de CEO van CSK, zaterdag tegen Cricbuzz.

“Zelfs de BCCI heeft zich ingeschakeld om ons te helpen. We hopen dat hij de papieren maandag krijgt”, voegde hij eraan toe.

De door MS-Dhoni geleide Chennai Super Kings hebben de afgelopen maand hun kamp in Surat gehouden. Ze spelen hun eerste wedstrijd op de openingsdag van IPL 2022, op 26 maart, tegen Kolkata Knight Riders in het Wankhede Stadium in Mumbai.

Ondertussen zit een lid van de coachingstaf van Gujarat Titans ook vast in Londen. Het team van Ahmedabad heeft onlangs hun coachingploeg uitgebreid door Abdul Naim uit het VK en Mithun Manhas uit Delhi aan te werven als assistent-coaches.

Terwijl Manhas zich bij de ploeg in Ahmedabad heeft gevoegd, wachtte Naim, die eerder voor Sunrisers Hyderabad had gewerkt, op zijn reistoestemming in het VK. “We zijn er zeker van dat het probleem snel zal worden opgelost”, zei een functionaris van Titans.

Manhas, die eerder werd geassocieerd met de Kings XI Punjab (nu Punjab Kings) zal de fielding coach van Gujarat overnemen.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment