SA vs BAN Dream11-teamvoorspelling: controleer de kapitein, vice-kapitein en waarschijnlijk spelende XI’s voor de 2e ODI-wedstrijd van vandaag, 20 maart, 13:30 uur IST

Na het schrijven van geschiedenis met een historische overwinning in Centurion op vrijdag, zal Bangladesh zijn ogen op een grotere prestatie hebben gericht, wanneer ze zondag in de tweede ODI tegenover Zuid-Afrika staan. De tweede ODI van de serie van drie wedstrijden wordt om 13:30 uur IST gehouden in The Imperial Wanderers Stadium, in Johannesburg.

Tamim Iqbal en Co. wonnen de Proteas met 38 runs in de eerste ODI om een ​​1-0 voorsprong te nemen in de ODI-serie van drie wedstrijden. Zuid-Afrika, gekozen om als eerste te fielden na het winnen van de toss, sloeg als eerste de ervaren allrounder Shakib Al Hasan uit Bangladesh met een briljante 77, terwijl de vijftigers van Liton Das en Yasir Ali hun team naar een totaal van 314/7 stuwden in hun toegewezen 50- overschotten.

De slagmensen van het thuisteam werden vastgebonden door de Bengalese zeelieden, terwijl Mehidy Hasan Miraz en Taksin Ahmed terugkeerden met 4/61 en 3/36 cijfers om hun zijde hun eerste overwinning op Zuid-Afrikaanse bodem te bezorgen. Rassie van der Dussen en David Miller sloegen goed, maar konden de klus niet afmaken voor de thuisploeg, die foldde op 276 in 48,5 overs.

Beide partijen zullen om verschillende redenen proberen de wedstrijd te winnen, wat de komende wedstrijd spannend maakt. Vooruitlopend op de wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Bangladesh; hier is alles wat je moet weten:

SA vs BAN Telecast

De ODI wordt uitgezonden op Star Sports Network in India.

SA vs BAN Live Streaming

De tweede ODI van de bilaterale serie wordt live gestreamd op Disney +Hotstar.

SA vs BAN Match Details

De tweede ODI tussen de twee partijen wordt op zondag 20 maart gespeeld in The Wanderers Stadium, in Johannesburg. Deze wedstrijd begint om 13:30 uur IST.

SA vs BAN Dream11 Team Voorspelling

Kapitein: Rassie van der Dussen

Vice kapitein: Shakib Al Hasan

Aanbevolen spelen XI voor SA vs BAN Dream11 Fantasy Cricket:

Wicketkeepers: Liton Das, Mushfiqur Rahim

Beslagen: Tamim Iqbal, Temba Bavuma, Rassie van der Dussen, Janneman Malan

Allrounders: Shakib Al Hasan, Marco Jansen

Bowlers: Kagiso Rabada, Taskin Ahmed, Keshav Maharaj

SA versus BAN Waarschijnlijke XI’s:

Zuid-Afrika: Quinton de Kock of Kyle Verreynne, Janneman Malan, Aiden Markram, Temba Bavuma (C), Rassie van der Dussen, David Miller, Andile Phehlukwayo of Dwaine Pretorius, Keshav Maharaj, Marco Jansen, Kagiso Rabada, Lungi Ngidi

Bangladesh: Tamim Iqbal (C), Liton Das, Shakib Al Hasan, Mushfiqur Rahim, Yasir Ali, Mahmudullah, Afif Hossain, Mehidy Hasan, Taskin Ahmed, Mustafizur Rahman, Shoriful Islam

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment