Voormalige AUS Spinner benadrukt grotere uitdagingen voor IND-kapitein

Rohit Sharma heeft een zegetocht gemaakt als aanvoerder van alle formaten in India. Onder zijn leiding blijft de ploeg thuis ongeslagen. Nadat ze vorig jaar Nieuw-Zeeland hadden verslagen, maakten de mannen in het blauw back-to-back clean sweeps over West-Indië en Sri Lanka in T20Is en eindigden het testseizoen op hoog niveau, waarbij ze de eilandnatie met 2-0 versloegen.

De 34-jarige mag dan een geweldige start van zijn carrière als aanvoerder hebben gehad, zijn leiderschap moet nog worden getest tegen grote kanonnen zoals Australië, die later dit jaar op een tournee door India staan ​​voor een testreeks van 4 wedstrijden. Voormalig cricketspeler Brad Hogg gelooft hetzelfde.

LEES OOK | ‘Ik zal de eerste zijn die naast hem staat’: ex-opener vernietigt ‘geruchten’ over kloof met MS Dhoni

In zijn nieuwste video op YouTube zei de voormalige Australische cricketspeler dat Rohit een grotere uitdaging zou aangaan tegen sterkere teams en tijdens de komende T20 World Cup in Australië.

“India heeft vier oefenwedstrijden tegen Australië. Dat wordt moeilijk voor Rohit Sharma. Ik wil hem onder druk zien. Zal hij diezelfde kalme lichaamstaal behouden of zullen we een beetje humeur zien? Hij heeft thuis een T20-serie tegen Zuid-Afrika, een tour door Engeland en de T20 World Cup in Australië. Dus de druktoernooien komen nu voor Rohit”, zei Hogg in zijn nieuwste YouTube-video.

Na het thuisseizoen ongeslagen af ​​te sluiten, zal Rohit zijn focus verleggen naar de Indian Premier League (IPL) 2022, die vanaf 26 maart van start gaat in Mumbai. Hij heeft zich aangesloten bij het Mumbai Indians (MI)-kamp en is begonnen met zijn voorbereidingen voor het komende seizoen.

LEES OOK | ‘Als ik het goed doe in IPL, kan ik aan de zijkant komen’: Star India Opener hoopvol op te treden in T20 WC 2022

De vijfvoudig kampioenen beginnen hun campagne tegen de door Rishabh Pant geleide Delhi Capitals op 27 maart in het Brabourne Stadium in Mumbai.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment