Voorafgaand aan IPL 2022 chillt Virat Kohli met wat ‘muziek’

Virat Kohli bereidt zich voor op de IPL, waar hij opnieuw zal opduiken voor Royal Challengers Bengaluru, een ploeg waarvan hij het aanvoerderschap zojuist heeft opgegeven. Kohli, een van de eerdere spelers bij de franchise, werd in 2011 vastgehouden door de RCB en vertelde hem over hun toekomstplannen.

“Ik herinner me dat we de Champions League speelden in Zuid-Afrika en Ray Jennings en Siddharth Mallya benaderden me en zeiden dat ze alleen mij wilden behouden en dat ze een hele nieuwe ploeg om me heen wilden bouwen.”

“Ik zei dat dat geweldig is, en dat is de kans die ik zoek. Ik heb ze heel duidelijk verteld dat er maar één voorwaarde is dat ik op nummer 3 zal slaan en nergens anders. Ze zeiden eerlijk genoeg. Ik wist dat ik iets speciaals voor het team kon doen. Ik had geen probleem om de verantwoordelijkheid te aanvaarden”, zei Kohli.

Het is meer dan een decennium dat Virat Kohli die RCB-trui aantrok en nooit meer achterom keek. Hij belandde bij de franchise na het winnen van de Under-19 World Cup in Maleisië en werd opgeroepen voor het RCB-team nadat hij was gekocht in de allereerste IPL-veiling. Maar het was niet gemakkelijk voor King Kohli om zijn plaats in de spelende elf te verstevigen. In zijn beginjaren, in ieder geval de eerste drie, moest hij op nummer vijf slaan. Sprekend op RCB Podcast, onthulde hij hoe hij de coach en teameigenaar vertelde dat hij op drie wil slaan.

Ondertussen nam Kohli, voorafgaand aan dit hogedruktoernooi, wat vrije tijd, zoals te zien is op deze Instagram-foto waar hij op het gras ligt. “De aarde heeft muziek voor degenen die luisteren.”

Wat ik vandaag ook ben, zou niet mogelijk zijn geweest zonder Virat Kohli: Mohammed Siraj

Virat Kohli’s ambtstermijn als aanvoerder van India en RCB is geëindigd, maar zijn erfenis blijft intact. Onder zijn leiding werd India een kracht om rekening mee te houden in de fast-bowlingafdeling. De voormalige schipper bracht een fitnessrevolutie in het team die ook de Indiase pacers hielp om hun beste prestaties te ontketenen. In rode bal cricket produceerde India verschillende memorabele optredens met dank aan hun snelle bowlers. Kohli ondersteunde zijn tempo-eenheid in elke situatie toen Jasprit Bumrah veranderde in een onstuitbare kracht, terwijl Mohammed Shami en Ishant Sharma hun beste vorm hervonden in rode bal. In de laatste fase van zijn aanvoerdersband steunde Kohli zijn RCB-teamgenoot Mohammed Siraj in het Indiase team en veranderde hem in een bowler van wereldklasse door hem te steunen tijdens zijn moeilijke tijden.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment