Shikhar Dhawan looft Team India Skipper

Veteraan-opener Shikhar Dhawan prees enorm veel lof over de nieuwe kapitein Rohit Sharma van Team India en zei dat hij een zeer behulpzame ziel is. Rohit nam de aanvoerdersband over van Virat Kohli nadat deze had besloten af ​​te treden in de T20I- en Test-formats. Terwijl Kohli werd ontslagen uit de aanvoerdersband van ODI nadat hij het leiderschap van T20I had verlaten. Rohit begon de nieuwe reis op hoog niveau met opeenvolgende overwinningen op Nieuw-Zeeland, West-Indië en Sri Lanka in meerdere formaten.

Dhawan speelde tot nu toe veel cricket naast Rohit in zijn carrière en het duo genoot ook veel succes als openingspartners in white-ball cricket. De linkshandige prees zijn partner en aanvoerder omdat hij zei dat de 34-jarige het spel goed leest en zeer benaderbaar is.

“Hij is een juweeltje van een persoon. Hij is gekoeld, ontspannen, slim en zeer benaderbaar. Dat laatste stukje (benaderbaar) is zijn beste kwaliteit. Hij leest het spel heel goed. En hij mag nu de kapitein zijn, maar voor degenen die hem kennen, hij is dezelfde Rohit. Hij is een zeer behulpzame ziel. En nog een goede eigenschap in hem, zelfs als hij je iets moeilijks te vertellen heeft, zal hij het je vertellen op een manier dat het niet zo zal voelen als hij dat eenmaal heeft gedaan”, vertelde Dhawan aan de Times of India.

Dhawan sloot zich dit seizoen aan bij Punjab Kings voor maar liefst INR 8,25 crore. De linkshandige genoot de afgelopen seizoenen veel succes bij Delhi Capitals, aangezien hij sinds 2016 meer dan 450 runs scoorde in elk seizoen van IPL.

De ervaren opener is verheugd om deel uit te maken van de nieuwe franchise, omdat hij gelooft dat hij een connectie heeft met de nieuwe franchisefans vanwege zijn Punjabi-karakter.

“Ja. Ik ben blij om deel uit te maken van Punjab Kings. Ik ben een Punjabi-jongen, dus de connectie is natuurlijk al sterk. Net als Delhi is Punjab ook thuis. Van kinds af aan ben ik dol op Punjabi-liedjes. Omdat ik uit een Punjabi-familie kom, spreek ik ook de taal.

“Ik geloof dat de connectie met de fans er al is. Tegelijkertijd is het een goede gelegenheid voor zowel mij als het team om een ​​sterk statement te maken in de IPL. We hebben een uitgebalanceerd team. We gaan een geweldig seizoen tegemoet”, zei Dhawan tijdens zijn nieuwe innings in de IPL.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment