President, Secy onthoudt zich van “AGM”, rivaliserende factie benoemt Vengsarkar om MCA te vertegenwoordigen in BCCI

Voormalig India-kapitein Dilip Vengsarkar werd genomineerd als vertegenwoordiger van de Mumbai Cricket Association voor toekomstige BCCI-forums in de AVA van de staatseenheid, die overigens niet werd bijgewoond door president Vijay Patil of secretaris Sanjay Naik, wat een vraagteken zette bij de geldigheid van de vergadering.

Naik vertelde PTI zelfs dat “er vandaag geen AVA was en deze is uitgesteld. We zijn niet op de hoogte van dergelijke bijeenkomsten.”

Echter, 109 gemachtigde ondertekenaars woonden de vergadering bij die werd bijeengeroepen door de oppositiefractie onder leiding van de Ravi Sawant-Ravi Mandrekar-groep, die feitelijk alle beslissingen van de heersende dispensatie vernietigde.

Het is nog steeds niet duidelijk of de vergadering van zaterdag, die de rivaliserende factie als “AVA” noemt, zal worden erkend of niet, aangezien alleen penningmeester Jagdish Achrekar van de regerende groep aanwezig was, maar de notulen niet ondertekende.

Op de 85e AVA van MCA werden ook tal van opmerkelijke beslissingen genomen, waaronder de ontbinding van het uiterst belangrijke Cricket Improvement Committee (CIC), bestaande uit drie voormalige Indiase spelers in Vinod Kambli, Jatin Paranjape en Nilesh Kulkarni, omdat ze niet tevreden waren met hun prestaties. in witte baltoernooien.

Vreemd genoeg is de senior selectiecommissie onder leiding van Salil Ankola behouden ondanks het selecteren van die teams voor witte baltoernooien.

Het “algemene orgaan” benoemde ook een nieuwe ombudsman: de gepensioneerde rechter Bhosle van het Hooggerechtshof van Allahabad.

De notulen van de 84e AVA zijn niet geaccepteerd terwijl de accountant voor het volgende boekjaar is gewijzigd.

In feite heeft het “algemeen orgaan” geen van de rapporten aangenomen, ook niet die van de secretaris en penningmeester. Het rapport van de secretaris is in feite terugverwezen naar de Apex Council voor herformulering.

De nieuwe MCA GC-voorzitter wordt Milind Narvekar, terwijl Nilesh Bhosle nu lid is van de raad van bestuur.

Het is afwachten of de heersende factie, geleid door Patil en Naik, de genomen beslissingen erkent, aangezien zij degenen zijn die de staat vertegenwoordigen op het BCCI-forum.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment