NZ vs ENG Live-updates vanuit Eden Park, Auckland

Livescore NZ vs ENG Women’s ODI World Cup Laatste updates: Hallo en welkom bij onze live verslaggeving van de New Zealand Women vs England Women’s Women’s World Cup-wedstrijd vanuit Eden Park, Auckland. Beide teams maken een moeilijke periode door in het toernooi met hun inconsistente vorm. Terwijl titelverdediger Engeland erin slaagt hun campagne op de rails te krijgen na overwinning op India, maar het gastland Nieuw-Zeeland zal een grote uitdaging voor hen zijn.

De Nieuw-Zeelandse schipper Sophie Devine gaf toe dat ze teleurgesteld was over het feit dat ze niet in staat was om te eindigen zoals ze wilden tegen Zuid-Afrika in de ICC Women’s Cricket World Cup. Als eerste slagman in Seddon Park, Nieuw-Zeeland, bevond zich in een goede positie voor een grote finish, waarbij Devine steeds dichter bij haar tweede eeuw van het toernooi kwam.

Maar toen Devine in de 41e over op een mooie yorker viel van Ayabonga Khaka, was Nieuw-Zeeland niet in staat om de versnelling in de slog-overs te krijgen, aangezien Zuid-Afrika een sterke comeback maakte en de gastheren op 228 hield in 47,5 overs. Als antwoord overwon Zuid-Afrika een midden-orde wobble om te winnen met twee wickets en Nieuw-Zeeland hun derde verlies in het toernooi toe te dienen.

“We spraken over het weren van hun strike bowlers, hoe gevaarlijk Ismail en Kapp zijn. Onze loopsnelheid was een beetje langzamer dan normaal. We deden dat in hun eerste spreuk, maar een schaduw was teleurgesteld over de manier waarop we eindigden. Iemand uit onze top vier of vijf moet er aan het einde zijn en dat zou ons 280 moeten opleveren. Als er een set slagman is, krijgen we er 280″, zei Devine tijdens de presentatie na de wedstrijd.

Devine was ook van mening dat Nieuw-Zeeland niet op de hoogte was van hun lijn en lengtes bij het verdedigen van 228. “We waren waarschijnlijk te breed met onze lijn. Het is een leercurve voor ons om met de bal te spelen, maar ook om velden in te stellen. Er zijn miljoenen verschillende dingen die we in dat spel kunnen uitkiezen en anders kunnen doen, maar aan het eind van de dag moet de eer naar Zuid-Afrika gaan.”

Devine prees allrounder Amelia Kerr, die 42 op nummer drie maakte en 3/50 pakte in tien overs van leg-spin.

“Amelia Kerr was uitstekend, ze trok energie en we weten dat ze een echte impactspeler is, ze pakte die twee wickets en veranderde het momentum. De games zijn tot het uiterste gegaan, dus als je binnen blijft, kan er van alles gebeuren. We kropen er gewoon weer in, cricket is een grappig spel en we hebben gezien dat in dit toernooi games de draad weer oppakken.”

Devine tekende af door te zeggen dat de focus van Nieuw-Zeeland nu onmiddellijk zal verschuiven naar een wedstrijd die gewonnen moet worden tegen Engeland in Auckland op zondag, terwijl de race voor de halve finales opwarmt.

“We moeten vrij snel vooruit. We spelen zondag tegen Engeland en het wordt een knaller van een wedstrijd. Zij zullen ook pijn hebben en het is mooi om te zien dat zoveel teams strijden om de vier plekken.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment