Nieuwe Punjab Kings Skipper Mayank Agarwal heeft zijn mening over de kansen van het team

PBKS eye maiden IPL-titel onder leiding van Mayank Agarwal. (IPL-foto)

Garwal verzamelde meer dan 400 runs in de afgelopen twee seizoenen en vormde samen met Rahul een van de sterkste openingsparen in de IPL, maar het team slaagde er niet in de play-offs te halen.

  • PTI
  • Laatst bijgewerkt:19 maart 2022, 17:48 IST
  • VOLG ONS OP:

New Delhi: nieuw aangestelde Punjab Kings-schipper Mayank Agarwal is van mening dat de franchise vanaf 26 maart een titelwinnende ploeg heeft opgebouwd voor de IPL. Na vier seizoenen bij het team heeft Agarwal de leidende verantwoordelijkheid gekregen na de verschuiving van zijn openingspartner KL Rahul naar de Lucknow-franchise. Agarwal verzamelde meer dan 400 runs in de afgelopen twee seizoenen en vormde samen met Rahul een van de sterkste openingsparen in de IPL, maar het team slaagde er niet in de play-offs te halen.

Punjab werd geprezen voor het verkrijgen van mensen als Shikhar Dhawan, Kagiso Rabada, Liam Livingstone, Jonny Bairstow en Odean Smith op de IPL-veiling. Afgezien van de andere behouden speler in Arshdeep Singh, kocht Punjab ook niet-afgetopte power-hitter Shahrukh Khan terug. Het team presteerde al jaren ondermaats en hun enige definitieve optreden kwam ver terug in 2014.

Het management heeft de hoop gevestigd op zijn nieuwste rekruten om het lot van het team te veranderen. “We geloven graag dat we een titelwinnende ploeg hebben en nu is het aan ons als spelers om onze vaardigheden onder druk uit te voeren en te zien wat we ervan kunnen maken”, vertelde Agarwal.

.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment