MMSS vs BAB Dream11 Team Voorspelling: Check Captain, Vice-Captain en Probable Playing XI’s voor Richelieu Franchise T20 2022 match, 19 maart, 18:45 IST

MMSS vs BAB Dream11 Team Voorspelling en suggesties voor de Richelieu Franchise T20 2022 wedstrijd van vandaag tussen M&M Signs Strikers en BA Blasting Namibia: De M&M Signs Strikers en BA Blasting Namibia spelen op zaterdag 19 maart tegen elkaar in de derde wedstrijd van Richelieu Franchise T20 2022. De wedstrijd wordt gehouden op de United Cricket Club Ground in Windhoek om 18:45 uur IST.

De Strikers eindigden op de tweede plek in de puntentabel van de Richelieu Franchise T20 2021-editie met drie overwinningen in zes wedstrijden. Ze werden echter verslagen door de King Price Kings in de halve finale. Ze zullen dit seizoen proberen hun fouten te minimaliseren en proberen hun eerste titel te pakken.

BA Blasting Namibia begint met deze wedstrijd aan hun titelverdediging. Het team versloeg de King Price Kings in de finale van de vorige editie van Richelieu Franchise T20. Ze eindigden bovenaan de puntenlijst met zes overwinningen in evenveel wedstrijden onder leiding van Tangeni Lungameni.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen M&M Signs Strikers en BA Blasting Namibia; hier is alles wat je moet weten:

MMSS versus BAB-uitzending

M&M Signs Strikers vs BA Blasting Namibia-game wordt niet uitgezonden in India.

MMSS vs BAB Live Streaming

De Richelieu Franchise T20 2022 wordt live gestreamd op de FanCode-app en website.

MMSS vs BAB Match Details

De wedstrijd wordt op zaterdag 19 maart gespeeld op de United Cricket Club Ground in Windhoek. De wedstrijd begint om 18:45 uur IST.

MMSS vs BAB Dream11 Team Voorspelling

Kapitein: Jan Frylinck

Vice-kapitein: Gerhard Erasmus

Aanbevolen spelen XI voor MMSS vs BAB Dream11 Fantasy Cricket:

Wicketkeeper: Jan Nicole Loftie-Eaton

Slagmensen: Gerhard Erasmus, Malan Kruger, Craig Williams, Stephan Baard

Allrounders: Zhivago Groenewald, Jan Balt, Jan Frylinck

Bowlers: Dylan Leicher, Christiaan Delport, Nyasha Nyashadzaishe

MMSS vs BAB Waarschijnlijke XI’s:

M&M tekent stakers: Craig Williams,Hansie De Villiers, Henry Van Wyk, Malan Kruger, Stephan Baard, Fungayi Hlupo Jr, Jaden Cloete, Jan Balt, Jan Frylinck, Gerhard Janse Van Rensburg (WK), Christiaan Delport

BA Stralen Namibiƫ: Zhivago Groenewald, Ruben Claassen, Gerhard Erasmus, Tangeni Lungameni (C,WK), Michau Du Preez, Ruben Tumpleman, Jan Nicole Loftie-Eaton, Francois Erasmus, Dylan Leicher, Zacheo van Vuuren, Nyasha Nyashadzaishe

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment