James Anderson niet blij met uitsluiting Engeland, wil graag ‘later in de zomer’ terugkeren

Engeland’s tempo bowling stoere Jimmy Anderson is niet in staat geweest in het reine te komen met zijn weglating uit de Test-ploeg voor de serie van drie wedstrijden tegen West-Indië die momenteel aan de gang zijn in het Caribisch gebied, en hoopt “later in de zomer” terug te keren naar de kant. .

Zowel Anderson als tempobowlingpartner Stuart Broad werden verrassend uitgesloten voor de West-Indische tour na het 4-0 geselen van Engeland in de Ashes-serie in Australië, hoewel de twee getrouwen goed bowlden en daarom raadselachtige omissies waren.

De 39-jarige Anderson en de 35-jarige Broad werden vervangen door Chris Woakes en Craig Overton, terwijl interim-cricketbaas Andrew Strauss zei dat hij op zoek was naar “spannend nieuw bowlingpotentieel”.

In de podcast ‘No Passion No Point’ van bokspromotor Eddie Hearn zei Anderson dat hij in de tussentijd naar Lancashire zal gaan, maar zal blijven streven naar de terugkeer van Engeland.

“Zolang ik voel dat ik mee kan doen op het hoogste niveau, dan wil ik dat doen. Als dat niet het geval is, moet ik een beslissing nemen over wat ik doe. Of ik dit jaar voor Engeland speel of niet, het is een geweldige kans om terug te gaan naar Lancashire en voor hen te spelen.

“Ik heb nu ongeveer 15 jaar een centraal contract, dus ik heb niet veel voor ze gespeeld. Dus het zou leuk zijn om ze daadwerkelijk iets terug te geven en ze te helpen een kampioenschapstitel te winnen’, zei Anderson in de podcast, meldt dailymail.co.uk.

Anderson is de hoogste wicket-pacer in de geschiedenis van de Test en de op twee na hoogste overall.

“Ik wil nog niet te ver vooruit kijken, ik denk aan de start van het seizoen in april en op dit moment heb ik honger en passie om voor Lancashire te spelen en hopelijk zal dat me later naar Engeland brengen.” in de zomer,” voegde Anderson toe.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment