IPL 2022: Vijf Sunrisers Hyderabad-spelers om op te letten: Kane, Pooran & Umran

Sunrisers Hyderabad zal er opnieuw van dromen om deel te nemen aan het grootste franchise crickettoernooi dat ze in 2016 hebben gewonnen. Ja, de IPL is sindsdien verder gegaan en teams als Chennai Superkings, Mumbai Indians en recentelijk Delhi Capitals hebben laten zien hoe je een team bouwt in de lange termijn en ook succes behalen in de kortste vorm van het spel in het proces. SRH heeft grote fouten gemaakt en dat was te zien aan hun teamselecties. Toch zijn ze erin geslaagd een aantal betere spelers te verwerven, zo niet de beste in het bedrijfsleven, die dit team vooruit kunnen helpen. We bekijken de vijf spelers waar je op moet letten.

Nicolaas Pooran: Pooran staat bekend als de heavy-hitter in West-Indische gelederen en kan de bal een mep geven. Met onervarenheid in de ploeg, zal hij de verantwoordelijkheid in het midden moeten nemen. Hoewel hij een afmaker zou kunnen zijn, zou hij gepromoveerd kunnen worden als nummer vier, waar hij de innings zou kunnen verankeren voordat hij groot werd. Hij werd door SRH binnengehaald voor maar liefst 10,75 crores, fans zullen hopen dat hij het waarmaakt. In 2021 beleefde hij een rampzalig seizoen bij Punjab Kings, waar hij 85 runs maakte in 12 wedstrijden met een laag gemiddelde van 7!

Kane Williamson: Schipper van Sunrisers Hyderabad zal zijn taak kwijt zijn. Hij heeft een team dat eruitziet als een solide bowlingeenheid. Maar hoe zit het met het slaan? Nou, ziet er niet goed uit. Ze hebben geen grote namen. Mensen als Abhishek Sharma en Priyam Garg moeten zichzelf nog bewijzen in IPL. In zo’n scenario zal Kane niet alleen open moeten, maar ook lang genoeg moeten blijven om een ​​ankerrol te spelen. Een extra druk!

Bhuvneshwar Kumar: De belangrijkste frontlijnsealer van Sunrisers Hyderabad Bhuvneshwar Kumar heeft het de afgelopen tijd zwaar gehad. Na zijn blessure in de IPL had hij moeite om zijn beste beentje voor te zetten. Zelfs na de Zuid-Afrika-tour zag het er erg somber uit. Nu is het tijd om in zijn eentje aan de slag te gaan. Hij zal ook mentormogelijkheden voor jongeren hebben, iets om naar uit te kijken. Ondertussen zal hij de goto-bowler zijn, want hij werd opnieuw gekocht voor 4,2 crores.

Umran Malik: Malik maakte indruk op de eigenaren van ERH in de laatste paar wedstrijden die hij speelde in IPL 2021. Hij werd uiteindelijk behouden voor IPL 2022 en op weg naar een nieuw seizoen is hij de grootste hoop van het team. De cricketwereld zag zijn potentieel vorig seizoen in de IPL en de franchise zou idealiter grotere dingen van hem verwachten in IPL 2022. Pas op voor zijn tempo, dat vorig jaar veel batsmen ongemakkelijk maakte in de VAE.

Aiden Markram: Hoe zou je Aiden Markram omschrijven? Een klassieke slagman die niet veel luchtschoten maakt? Fout. Markram komt misschien niet over als de meest explosieve, maar hij heeft de kunst van het maken van T20-runs doorstaan. Hij zou de gaten oppikken en dan de impuls toevoegen met moeiteloos slaan. Zijn slagingspercentage, dat dicht bij de 150 ligt, is daar het bewijs van. Hij brengt stabiliteit op nummer vier, voor het geval je je openers vroeg zou verliezen. In 2021 was hij op zijn best met een totaal van 570 runs in slechts 16 innings. Van de ‘aanstaande Proteas Test-ster’ tot het vinden van een plaats in het ICC T20 World Cup Team van het Toernooi, het was een stille reis die een schreeuw nodig heeft.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment