IPL 2022: ‘Opgewonden om Shikhar Dhawan aan boord te hebben, hij bevindt zich in een geweldige geest’

Punjab Kings-aanvoerder Mayank Agarwal prees de veteraan-opener Shikhar Dhawan die dit seizoen bij de franchise kwam. Punjab is op zoek naar de eerste IPL-trofee en ze hebben Mayank Agarwal aangesteld als hun kapitein voor het verjongingsproces met een nieuwe ploeg na de IPL 2022-veiling. Na IPL 2014 is dit de eerste keer dat Punjab er solide uitziet in de kranten, aangezien ze bijna elke basis hebben gedekt met de ondertekening van Dhawan, Jonny Bairstow, Kagiso Rabada, Liam Livingstone en Shahrukh Khan.

Met het nieuwe seizoen moeten Punjab Kings hun slagvolgorde regelen, aangezien ze drie kwaliteitsopeners hebben, waaronder Mayank, in hun team en het zal interessant zijn om te zien wie de twee innings voor hen zullen openen tussen hem, Dhawan en Bairstow.

Voorafgaand aan het komende seizoen sprak de PBKS-aanvoerder lovend over zijn senior teamgenoot en zei dat hij een geweldige geestesruimte heeft.

“Ik kan op dit moment niet spreken over de slagvolgorde, maar ik kan zeker zeggen dat we verheugd zijn om Shikhar aan boord te hebben. Hij is een absolute livewire, een geweldige entertainer, een enorme artiest en veel van de jongens zullen zich voeden met zijn energie. Hij bevindt zich ook in een geweldige geestesruimte”, vertelde Agarwal aan PTI.

De franchise koos hun behouden Mayank om het team te leiden in plaats van ervaren Dhawan die ze in de veiling tekenden voor maar liefst INR 8,25 crore.

Mayank sprak ook over de aanwezigheid van verschillende senior spelers in de ploeg en zei dat hun aanwezigheid zijn werk gemakkelijker zal maken.

“Als ik aan het slaan ben, ben ik gewoon een batsman. We hebben veel leiders en ervaring in het team en dat maakt het voor mij makkelijker. Ik wil uitblinken als batsman en de dingen doen die ik heb gedaan. (Aan het aanvoerdersfront) hebben we onze plannen gemaakt om het team vooruit te helpen”, zei hij.

“We geloven graag dat we een titelwinnende ploeg hebben en nu is het aan ons als spelers om onze vaardigheden onder druk uit te voeren en te zien wat we ervan kunnen maken”, zei Mayank verder.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment