India zet Australië 278 om te winnen in Auckland

India plaatste een uitdagende 277/7 tegen Australië in hun vijfde wedstrijd van de lopende ICC Women’s World Cup 2022 die zaterdag wordt gespeeld in het Eden Park in Auckland. Mithali Raj, Yastika Bhatia en Harmanpreet Kaut sloegen een halve eeuw toe om India te helpen een recorddoel te behalen voor de ongeslagen Aussies die al hun vier wedstrijden tot nu toe hebben gewonnen.

Volgen: India vs Australië, ICC WWC Blog

Kapitein Mithali maakte er 68) en Yastika scoorde 59 toen het duo een record van 130 runs naaide voor het derde wicket nadat India hun openers goedkoop had verloren, waarbij Australië ervoor koos als eerste te bowlen en in de hoop wat hulp te krijgen voor hun tempo-bowlers vanwege de regen in de ochtend. Terwijl Harmanpreet Kaur (57*) en Pooja Vastrakar (34) voor de late bloei zorgden om India te helpen met een sterke finish en een uitdagend doel te stellen.

Darcie Brown (3/30) was de meest succesvolle bowler voor Engeland met een drie-wicket-haul, terwijl Alana King (2/52) en Jess Jonassen (1/40) de andere wicket-nemers waren.

India had hun laatste wedstrijd met vier wickets verloren van titelverdediger Engeland.

Brown had twee keer toegeslagen in de eerste zes overs om Smriti Mandhana (10) en Shafali Verma (12) goedkoop terug te sturen. Echter, Mithali en Yastika lieten het anker vallen om de innings stabiel te houden voordat ze gemakkelijk regelmatig begonnen te scoren.

Beiden vielen terwijl ze probeerden de score te verhogen. Ondertussen begon Australië de wickets weg te hakken voordat Harmanpreet en Yastika 54 runs tussen hen toevoegden voor het zevende wicket.

India klopte Australische bowlers voor 77 runs in de laatste 10 overs.

Korte score – India: 277 voor 7 in 50 overs (Mithali Raj 68, Yastika Bhatia 59, Harmanpreet Kaur 57 niet uit; Darcie Brown 3/30).

Met PTI-ingangen

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment