Had een gesprek met Mithali om 4-5 te scoren Over, zegt Yastika Bhatia

Yastika Bhatia scoorde 52 tegen Australië

Met een competitief totaal van 277 speelden Mithali (68) en Yastika (59) een cruciale rol bij het bepalen van de basis voor de score, vooral nadat ze in de eerste zes overs waren teruggebracht tot 28/2.

  • IANS
  • Laatst bijgewerkt:19 maart 2022, 11:28 IST
  • VOLG ONS OP:

De Indiase topvrouw Yastika Bhatia zei dat ze een gesprek had met schipper Mithali Raj om vier of vijf runs per over te scoren tijdens hun 130-run samenwerking tegen Australië in de ICC Women’s Cricket World Cup in Eden Park.

Met een competitief totaal van 277 speelden Mithali (68) en Yastika (59) een cruciale rol bij het bepalen van de basis voor de score, vooral nadat ze in de eerste zes overs waren teruggebracht tot 28/2.

Bhatia was opgeschoven naar drie toen Shafali Verma de innings opende en de allrounder Deepti Sharma inbracht. De verhuizing wierp zijn vruchten af, aangezien Bhatia een cruciale hand speelde bij het stabiliseren van de innings van India.

“Er waren twee wickets gevallen, dus Mithali en ik hadden een gesprek om bij 4-5 runs per over te gaan en geen wicket te verliezen. Ik heb in het verleden op nummer 3 geslagen, in de huishouding en in Australië, dus het was geen verrassing voor mij toen (coach Ramesh Powar) meneer me gisteren vertelde dat ik op nummer 3 zou slaan,” zei Bhatia in een mid-innings chatten met de omroepen.

Bhatia, die haar tweede ODI vijftig kreeg in 77 ballen, was verder van mening dat de door India geposte score verdedigbaar zou kunnen zijn en liet doorschemeren dat de wedstrijd zou mislukken.

“(Darcie) Brown bowlde heel goed en door de wind hadden ze het moeilijk om hun lijn onder controle te houden. Ik denk dat het een close game wordt en het ziet er verdedigbaar uit.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment