GS vs ROW Dream11 Team Voorspelling: Check Captain, Vice-Captain en Probable Playing XI’s voor MCA T20 Clubs Uitnodiging 2022 match, 19 maart 17:30 PM IST

GS vs ROW Dream11 Team Voorspelling en suggesties voor de MCA T20 Clubs Invitation 2022-wedstrijd van vandaag tussen Global Stars en Royal Warriors: In de zesde wedstrijd van de MCA T20 Clubs Invitation 2022 neemt Global Stars het op tegen Royal Warriors. De game begint om 17:30 uur IST in de Kinrara Academy Oval. Global Stars en Royal Warriors genieten van vergelijkbare ritten in het T20-kampioenschap.

Beide teams zijn onverslaanbaar in de competitie omdat ze beide competitiewedstrijden hebben gewonnen. Global Stars staan ​​bovenaan met vier punten op hun naam. Ze versloegen Tamco Warriors in de eerste game met zes wickets en volgden het met een nieuwe overwinning op KL Stars met 132 runs. In de wedstrijd tegen KL Stars stalen slagmensen de show met een gigantische score van 236 runs.

Royal Warriors maakte ook een droomstart door KL Stars met tien wickets te verslaan. In hun tweede wedstrijd klopte het team Tamco Warriors met zeven wickets. Voor Warriors heeft bowlen goed gewerkt omdat ze de tegenstand beperkten met scores van 139 en 124 runs.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Global Stars en Royal Warriors; hier is alles wat je moet weten:

GS vs ROW Uitzending

Global Stars vs Royal Warriors-game wordt niet uitgezonden in India

GS vs ROW Live Streaming

De MCA T20 Clubs-uitnodiging 2022 wordt live gestreamd via de FanCode-app en -website.

GS vs ROW wedstrijddetails

De wedstrijd wordt op zaterdag 19 maart om 17:30 uur IST gehouden in de Kinrara Academy Oval.

GS vs ROW Dream11 Team Voorspelling

Kapitein – Mohsan Idrees

Vice-kapitein – Syed Aziz

Aanbevolen spelen XI voor GS vs ROW Dream11 Fantasy Cricket:

Wicketkeepers: Harinderjit Singh-Sekhon

Slagmensen: Senthil Manickam, Mohsan Idrees, Waqar Haider

Allrounders: Virandeep Singh, Amir Khan, Shahul Hameed Sahib, Syed Aziz

Bowlers: Surendra Reddy, Muhammad Qaisar, Lavakumar Deergasi

GS vs ROW Waarschijnlijke XI’s:

Wereldwijde sterren: Waqar Haider, Ajeb Khan, Amir Khan, Muhammad Faisal (c), Muhammad Qaisar, Virandeep Singh, Abdulla Shahid, Qadeer Ahmed (wk), Muhammad Syahadat Ramil, Arshad Mehmood, Mohsan Idrees

Koninklijke krijgers: Senthil Manickam, Thomas Bernando, Shahul Hameed Sahib, Harinderjit Singh Sekhon (wk), Devendiran Paramanantham, Krishna Chaitanya Varma (c), Surendra Reddy, Lavakumar Deergasi, Syed Aziz, Abraham Joseph Cherian, Niraj Abeytheera

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment