Glenn Maxwell knoopt de knoop met een vriendin van oorsprong uit India voorafgaand aan IPL 2022

Glenn Maxwell knoopt de knoop (Foto: Instagram)

De Australische allrounder Glenn Maxwell ging zaterdag naar Instagram en deelde een foto waarop hij haar vrouw Vini kust, een apotheker in Melbourne.

  • Laatst bijgewerkt:19 maart 2022, 15:30 IST
  • VOLG ONS OP:

De Australische allrounder Glenn Maxwell stapte zaterdag in het huwelijksbootje met zijn Indiase afkomst Vini Raman tijdens een privéceremonie. De stercricketer pakte zijn social media-handvat om de aankondiging te doen.

Maxwell had de historische tournee door Australië overgeslagen vanwege zijn huwelijk in Melbourne. Volgens berichten in de media vond de bruiloft plaats in aanwezigheid van 350 van de beste vrienden van de cricketspeler met versterkte beveiliging. De veiligheidsregeling werd aangescherpt nadat de details van de ceremonie eerder online waren gelekt.

De 33-jarige ging zaterdag naar Instagram en deelde een foto waarop hij haar vrouw Vini kust, een apotheker in Melbourne. Ze behoort tot een Tamil-familie die in de Australische stad woont.

LEES OOK | Jay Shah’s termijn als ACC-president met een jaar verlengd; Asia Cup 2022 begint vanaf 27 augustus

Het bijschrift van het bericht luidde: “Meneer en mevrouw Maxwell | 18.03.22.”

De Australische cricketspeler deelde in zijn Instagram-verhaal ook nog een foto waarop het stel elkaars hand vasthield. “Liefde is een zoektocht naar voltooiing en met jou voel ik me compleet”, luidde het bijschrift.

Glenn Maxwell stapt in het huwelijksbootje met Vini Raman (Foto: Instagram)

Maxwell zal nu in actie te zien zijn in de Indian Premier League (IPL) 2022 voor Royal Challengers Bangalore (RCB). De rechtshandige slagman had vorig jaar een geweldig seizoen en eindigde als de leidende puntscorer van het team. Hij verzamelde 498 runs in 14 wedstrijden met een indrukwekkend gemiddelde van 45,27.

Op basis van zijn opmerkelijke prestaties bevond hij zich samen met Virat Kohli en Mohammed Siraj tussen de behouden lijst van spelers.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment