Ex-opener vernietigt ‘geruchten’ over Rift met MS Dhoni

Voormalig India-opener Gautam Gambhir heeft opnieuw gesproken over zijn band met ex-kapitein MS Dhoni en beweerde dat alles goed is met hen. De cricketspeler die politicus is geworden, heeft vaak in het openbaar verklaringen afgelegd waardoor velen in een breuk tussen de twee cricketspelers waren blijven geloven.

Of het nu Gambhir’s opmerkingen zijn over zijn 97-klop in de WK-finale van 2011 of Dhoni’s leiderschap, fans hebben hem vaak uitgehaald voor zijn serieuze opmerkingen.

Maar Gambhir heeft een geschil met Dhoni strikt uitgesloten. In een gesprek met Jatin Sapru op een YouTube-show genaamd ‘Over and Out’, zei de voormalige opener dat hij veel wederzijds respect heeft voor de legendarische wicketkeeper-slagman en dat hij altijd de eerste persoon zou zijn die naast hem zou staan.

LEES OOK | ‘Als ik het goed doe in IPL, kan ik aan de zijkant komen’: Star India Opener hoopvol op te treden in T20 WC 2022

‘Kijk, ik heb zoveel wederzijds respect voor hem en dat zal altijd zo blijven. Ik heb het in de lucht gezegd, ik zal het op je kanaal zeggen, ik kan het overal zeggen waar 138 crore mensen bij zijn, dat als hij ooit in nood is, ik hoop dat hij nooit in nood zal zijn, maar als hij ooit in nood in het leven, Ik zal de eerste zijn die naast hem staat vanwege wat hij heeft gedaan voor het Indiase cricket, wat hij is als mens,’ zei hij.

“Kijk, we kunnen van mening verschillen, misschien kijk je op een andere manier naar het spel, misschien kijk ik op een andere manier naar het spel. Ik heb mijn eigen meningen; hij heeft zijn eigen mening. Ik ben eigenlijk het langst de vice-aanvoerder geweest toen hij de aanvoerder was… We waren rivalen op het veld toen we voor onze respectievelijke teams speelden. Maar ik heb zoveel wederzijds respect voor hem, voor het soort persoon, het soort cricketspeler dat hij is”, voegde hij eraan toe.

Gambhir herhaalde dat Dhoni alle slagrecords zou hebben verbroken als hij op nr had geslagen. 3. In 2005 scoorde laatstgenoemde 183 tegen Sri Lanka in Jaipur, terwijl hij de volgorde opdreef, wat toevallig ook zijn beste individuele score in ODI’s is. Hij sloeg in zijn loopbaan 15 keer op die positie en scoorde 993 punten met een gemiddelde van 82,75.

LEES OOK | ICC Wereldbeker 2022: Jhulan Goswami vestigt enorm ODI-record, voegt zich bij India-kapitein Mithali Raj op elitelijst

“En ik kan het nogmaals zeggen, als hij op nummer 3 had geslagen, zou hij alle records hebben gebroken. We praten over enkele van de groten van nr. 3 – hij zou alles hebben gebroken in cricket met witte ballen, “zei hij.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment