De reactie van Jos Buttler op de ‘Will Open Batting’-tweet van Yuzvendra Chahal is goud waard

De 2022-editie van de Indian Premier League begint op 26 maart. Van het opnieuw bekijken van de statistieken van voorgaande seizoenen tot het overspoelen van het internet met memes, de sociale media van de franchises zijn druk bezig om de hype voor het toernooi hoog te houden. De 15e editie van het toernooi ging vooraf aan een megaveiling, waarna we enorme veranderingen zagen in alle squadrons.

Op 18 maart voegde Rajasthan Royals-sterbeslag Jos Buttler, een van de drie spelers die door de franchise werden behouden, zich bij de ploeg in Mumbai. Toen hij bij het RR-kamp aankwam, greep de franchise de kans om een ​​hilarische film op te nemen.

Eerder deze week had Yuzvendra Chahal het officiële Twitter-account van zijn team ‘gehackt’ en een reeks tweets geplaatst. In een van de tweets sprak Chahal zijn voornemen uit om samen met Jos Buttler de slag te openen. De lspinner plaatste een foto van zichzelf op het officiële profiel van Rajasthan Royals en ondertitelde: “10000 retweets en hij zal openen met de oom van Jos Buttler.”

Toen Buttler in het kamp aankwam, plaatste Royals een reactie van de cricketspeler terwijl hij de tweet las. “Jos bhai is hier en zijn reactie is GOUD!” lees het bijschrift van de video.

Chahal, die eerder deel uitmaakte van Royal Challengers Bangalore, werd tijdens de megaveiling door Rajasthan overgenomen. Onder overzeese sterren zal het Nieuw-Zeelandse trio Trent Boult, James Neesham en Daryl Mitchell zich bij de Royals voegen, samen met de West-Indische slagman Shimron Hetmyer.

De IPL 2022-campagne begint met door Mahendra Singh Dhoni geleide Chennai Super Kings die de hoorns sluiten met Shreyas Iyer’s Kolkata Knight Riders in Mumbai.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment