Bowling-zwaar Hyderabad lijkt verder te gaan van David Warner, maar staart naar onervarenheid, verwarring

SRH Teamvoorbeeld IPL 2022: Winnaars in 2016, Sunrisers Hyderabad is een bleke schaduw van zijn vroegere zelf. Ze hadden een publieke fall-out met hun beste speler (David Warner) die toevallig ook hun schipper was, wat alleen maar slechte publiciteit opleverde. Later, toen ze gingen zitten om hun team te kiezen op de megaveilingen, maakten ze grote grappen. Met twee nieuwe teams die dit jaar binnenkomen, zullen ze uit hun vel moeten spelen om de uitdaging in de tweede helft van de tafel af te weren. Eerlijk gezegd hebben ze niet de vuurkracht om met hoge heren als Delhi, Mumbai en Chennai om te gaan. Omdat Lucknow een uitstekende ploeg heeft, zal SRH zich waarschijnlijk in de tweede helft bevinden voor het grootste deel van dit toernooi, dat meer dan twee maanden zal duren!

Kracht: SRH heeft een fantastische bowlingopstelling! T Natrajan, Marco Jansen, Bhuvneshwar Kumar, Kartik Tyagi en Umran Malik, noem maar op! Met de pace-afdeling onder controle, heeft het management goed werk geleverd bij het afsluiten van Washington Sundar, die hun belangrijkste spinner zal zijn. Bovendien zal hij ook worden ondersteund door mensen als Shreyas Gopal, J Suchith. In Kane Williamson hebben ze een uitstekende man-manager die naar verwachting de middenklasse vol onervarenheid zal verankeren. Nicholas Pooran kan het eenmansleger zijn dat het team nodig heeft met zijn zes-hitting-vaardigheden die in staat zijn om de tegenstander te laten schrikken.

Zwakheid: Veel van hen. Het team mist stabiliteit in de middenorde. Mensen als Priyam Garg en Abhishek Sharma zijn onervaren. In zekere zin zijn het onbewezen handelswaar. En ze hebben wat gezelschap zoals Saurabh Dube. Internationale sterren als Aiden Markram en Glenn Phillips zijn misschien goede cricketspelers, maar ze moeten hun hoogtepunt in franchisecricket nog bereiken. Nu is de vraag wie zal openen met Kane? Als de schipper opent, kan de middelste bestelling dan worden overgelaten aan Priyam Garg en Aiden Markram? De slageenheid ziet er onrustig uit.

Sunrisers Hyderabad (mogelijk spelend XI): Rahul Tripathi, Aiden Markram, Kane Williamson (kapitein), Nicholas Pooran, Abhishek Sharma, Abdul Samad, Romario Shepherd, Washington Sundar, Bhuvneshwar Kumar, T Natarajan, Umran Malik

Hier is het volledige schema van SRH voor IPL 2022:

DATUM TIJD NAMIDDAG VOORMIDDAG THUISTEAM BEZOEKENDE TEAM LOCATIE
29-03-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Rajasthan Royals MCA Stadium, Pune
04-04-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Lucknow Super Giants DY Patil Stadion
09-04-2022 03:30 P.M Chennai Super Kings Sunrisers Hyderabad DY Patil Stadion
11-04-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Gujarat Titans DY Patil Stadion
15-04-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Kolkata Knight Riders Brabourne – CCI
17-04-2022 03:30 P.M Punjab Kings Sunrisers Hyderabad DY Patil Stadion
23-04-2022 07:30 P.M Royal Challengers Bangalore Sunrisers Hyderabad Brabourne – CCI
27-04-2022 07:30 P.M Gujarat Titans Sunrisers Hyderabad Wankhede Stadion
01-05-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Chennai Super Kings MCA Stadium, Pune
05-05-2022 07:30 P.M Hoofdsteden van Delhi Sunrisers Hyderabad Brabourne – CCI
08-05-2022 03:30 P.M Sunrisers Hyderabad Royal Challengers Bangalore Wankhede Stadion
14-05-2022 07:30 P.M Kolkata Knight Riders Sunrisers Hyderabad MCA Stadium, Pune
17-05-2022 07:30 P.M Mumbai-indianen Sunrisers Hyderabad Wankhede Stadion
22-05-2022 07:30 P.M Sunrisers Hyderabad Punjab Kings Wankhede Stadion

volledige ploeg: Kane Williamson, Abdul Samad, Umran Malik, Washington Sundar, Nicholas Pooran, T Natarajan, Bhuvneshwar Kumar, Priyam Garg, Rahul Tripathi, Abhishek Sharma, Karik Tyagi, Shreyas Gopal, Jagadeesha Suchith, Aiden Markram, Marco Jansen, Romario Shepherd, Sean Abbott, R Samarth, Saurabh Dubey, Shashank Singh, Vishnu Vinod, Glenn Philips, Fazalhaq Farooqi

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment