Zal regen invloed hebben op de ICC Women’s World Cup 2022-wedstrijd tussen India en Australië?

India neemt het zaterdag op tegen Australië in een spannend duel in Eden Park in Auckland in de 18e wedstrijd van de 2022 ICC Women’s Cricket World Cup. De laatste keer dat de twee teams elkaar ontmoetten in de vijftig overs WC, versloeg India Australië in de halve finale, met dank aan een zinderende 171* runs van Harmanpreet Kaur, en de door Meg Lanning geleide ploeg zal bieden om de stand te vereffenen door deze wedstrijd te winnen.

India zal in deze clash komen na het lijden van een verlies van vier wicket in de handen van England Women in hun vierde spel. Het was hun tweede verlies in het toernooi, want ze verloren ook met 62 runs van gastheer Nieuw-Zeeland. India’s twee overwinningen in het toernooi waren tegen Pakistan (107 runs) en West-Indië (155 runs).

De Australiërs zijn ondertussen ongeslagen in het WWC, nadat ze in hun eerste vier wedstrijden onder meer Nieuw-Zeeland, Engeland, West-Indië en Pakistan hadden verslagen.

Vooruitlopend op de spraakmakende wedstrijd tussen India Women en Australia Women; hier bekijken we het weer op Mount Maunganui en de waarschijnlijke start van beide teams:

Weerbericht Auckland

Regen kan spelbreker zijn tijdens de wedstrijd tussen India en Australië op zaterdag, aangezien er op de speeldag buien worden verwacht. De luchtvochtigheid zal rond de 70 procent liggen en er is 60 procent kans op regen. De temperatuur schommelt rond de 18 tot 22 graden Celsius. De windsnelheid op de speeldag zal rond de 24 km/u liggen.

India Vrouwen vs Australië Vrouwen mogelijk XIs

India Vrouwen Waarschijnlijke XI: Smriti Mandhana, Yastika Bhatia, Mithali Raj (c), Deepti Sharma, Harmanpreet Kaur, Richa Ghosh (wk), Sneh Rana, Pooja Vastrakar, Jhulan Goswami, Meghna Singh, Rajeshwari Gayakwad

Australië Vrouwen Waarschijnlijke XI: Rachael Haynes, Alyssa Healy (wk), Meg Lanning (c), Ellyse Perry, Beth Mooney, Tahlia McGrath, Ashleigh Gardner, Annabel Sutherland, Jess Jonassen, Alana King, Megan Schutt

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment