West-Indische cricketspeler Shamilia Connell krijgt medische hulp na instorten op het veld

Shamilia Connell (C) wekt de aandacht van teamgenoten weer op. (AFP-foto)

Shamilia Connell werd omringd door haar teamgenoten nadat ze op de grond viel voordat ze medische hulp kreeg op het veld

  • Laatst bijgewerkt:18 maart 2022, 11:05 IST
  • VOLG ONS OP:

De West-Indische cricketspeler Shamilia Connell is naar verluidt halverwege ingestort tijdens de ICC Women’s World Cup 2022-wedstrijd van zijn team tegen Bangladesh in Mount Maunganui op vrijdag. Connell werd omringd door haar teamgenoten nadat ze op de grond viel voordat ze medische hulp kreeg op het veld.

Een positieve ontwikkeling was echter dat Connell later zittend kon worden gezien, maar werd van het veld gehaald in een mini-ambulance, naar verluidt naar een ziekenhuis voor verdere behandeling.

De West-Indische kapitein Stafanie Taylor zei dat Connell stabiel is en wordt verzorgd door de medische staf. “Stabiel en het medisch personeel zorgt voor haar (Connell). Het was triest om haar ten onder te zien gaan, maar we bekijken het van de positieve kant, het was waarschijnlijk aan ons om ons te hergroeperen en dat hebben we gedaan en het momentum veranderd”, zei Taylor tijdens de presentatie na de wedstrijd nadat West-Indië een spannende vier-run had behaald. winnen.

Hayley Matthews, die 4/15 won en speelde in West-Indië’ succesvolle verdediging van 140, zei dat ze niet weet wat er precies met Connell is gebeurd. “Natuurlijk een beetje zorgwekkend om haar (Connell) zo ten onder te zien gaan. Ze is een vechter, ik weet niet wat er met haar aan de hand is, maar het komt goed met haar”, zei Matthews.

Connell had voor het incident een ongeslagen twee gescoord en drie overs afgeleverd.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment