Wanneer en waar ICC Women’s World Cup 2022, IND-W vs AUS-W op tv en online te bekijken

Vrouwen uit India zullen zaterdag de hoorns sluiten met Australia Women tijdens de 18e wedstrijd van de ICC Cricket World Cup 2022 in Eden Park, Auckland. De door Meg Lanning geleide outfit werd beschouwd als de favorieten voor het toernooi en ze hebben tot nu toe als de kampioenen gespeeld in de competitie. De zesvoudig kampioenen hebben hun eerste vier wedstrijden overtuigend gewonnen om hun plaats bovenaan de WWC-puntentabel te versterken. Ze zullen in deze wedstrijd komen op de rug van een dreunende zeven wickets overwinning op West-Indië.

India heeft ondertussen een gemengd uitje doorstaan ​​in het prestigieuze evenement. Ze boekten een uitgebreide overwinning van 107 runs tegen Pakistan in hun eerste wedstrijd voordat ze werden vernederd door Nieuw-Zeelandse vrouwen met 62 runs. Ze herstelden zich van de tegenslag door West-Indië met 155 runs te verslaan en in hun volgende wedstrijd werden ze door Engeland vastgepind.

Voorafgaand aan de WWC 2022-wedstrijd van vandaag tussen India Women en Australia Women; hier is alles wat je moet weten:

Wanneer begint de ICC Women’s World Cup 2022-wedstrijd India Women vs Australia Women?

De wedstrijd tussen India Women en Australia Women wordt gespeeld op zaterdag 19 maart en begint om 6.30 uur IST.

Waar wordt de ICC Women’s World Cup 2022-wedstrijd India Women vs Australia Women gespeeld?

De WK-wedstrijd voor dames tussen India Women vs Australia Women wordt gespeeld in Eden Park, Auckland.

Welke tv-zenders zenden de wedstrijd India Women vs Australia Women uit?

Het Star Sports Network heeft de uitzendrechten voor de wedstrijd India Women vs Australia Women.

Waar kan ik de wedstrijd India Women vs Australia Women live streamen?

De wedstrijd India Women vs Australia Women kan live worden gestreamd op de Disney+ Hotstar-app en website.

India Vrouwen vs Australië Vrouwen mogelijk XIs

India Vrouwen Waarschijnlijke XI: Smriti Mandhana, Yastika Bhatia, Mithali Raj (c), Deepti Sharma, Harmanpreet Kaur, Richa Ghosh (wk), Sneh Rana, Pooja Vastrakar, Jhulan Goswami, Meghna Singh, Rajeshwari Gayakwad

Australië Vrouwen Waarschijnlijke XI: Rachael Haynes, Alyssa Healy (wk), Meg Lanning (c), Ellyse Perry, Beth Mooney, Tahlia McGrath, Ashleigh Gardner, Annabel Sutherland, Jess Jonassen, Alana King, Megan Schutt

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment