Wanneer en waar de eerste ODI Live-verslaggeving op live tv online te bekijken

Bangladesh speelt twee Tests en drie ODI’s tijdens de tour door Zuid-Afrika 2022. De bilaterale serietour begint met de eerste ODI op vrijdag 18 maart in het SuperSport Park, in Centurion en eindigt met de tweede en laatste Test in Port Elizabeth op april 8.

De gastheren komen in deze reeks na het winnen van hun vorige ODI-opdracht met 3-0 tegen India eerder in januari thuis. De door Temba Bavuma geleide ploeg zal dat winnende momentum ook proberen te dragen in het 50-over-formaat tegen de Bengalese Tigers. Aan de andere kant wonnen de bezoekers vorige maand ook hun vorige ODI-serie tegen Afghanistan met 2-1 en hopen ze een goede show neer te zetten tegen de Proteas. Bangladesh heeft nog nooit een ODI gewonnen in Zuid-Afrika, maar de door Tamim Iqbal geleide kant is hoopvol om hun eerste 50-over overwinning in deze serie te registreren.

SA vs BAN 1e ODI, Teamnieuws, Blessures:

Pacer Sisanda Magala zal deze reeks wegens blessure niet spelen. Ondertussen zullen de Proteas, ondanks het thuisvoordeel, selectieproblemen hebben in deze serie. Veel van hun eerste keus spelers zullen waarschijnlijk vertrekken naar het komende Indian Premier League (IPL) toernooi dat op 26 maart begint. Sterren als Quenton de Kock, Kagiso Rabada, Lungi Ngidi en Rassie van der Dussen en andere IPL gebonden spelers zullen vertrekken na de ODI-poot van deze serie.

Wat Bangladesh betreft, ook zij zijn op volle sterkte, aangezien ervaren cricketspelers Shakib al Hasan en Tamim Iqbal zijn teruggekeerd in de ploeg. De ster-allrounder Hasan die in de recente IPL-veiling onverkocht bleef, veranderde van gedachten en was ervan overtuigd om de reis te maken. Terwijl Iqbal terugkeert na een langdurige knieblessure.

Wanneer begint de eerste ODI-wedstrijd Zuid-Afrika (SA) vs Bangladesh (BAN)?

De eerste ODI van de serie van drie wedstrijden begint op vrijdag 18 maart om 16:30 uur IST.

Waar wordt de eerste ODI-wedstrijd Zuid-Afrika (SA) vs Bangladesh (BAN) gespeeld?

De wedstrijd wordt gespeeld in het SuperSport Park, in Centurion.

Hoe laat begint de eerste ODI-wedstrijd Zuid-Afrika (SA) tegen Bangladesh (BAN)?

De wedstrijd begint om 16.30 uur IST.

Welke tv-zenders zenden de wedstrijd Zuid-Afrika (SA) tegen Bangladesh (BAN) uit?

De ODI-serie tussen Zuid-Afrika en Bangladesh wordt uitgezonden op Star Sports Network in India.

Hoe bekijk ik de livestream van de wedstrijd Zuid-Afrika (SA) tegen Bangladesh (BAN)?

De ODI-serie kan live worden gestreamd op de Disney + Hotstar-app en -website.

SA vs BAN, 1e ODI, Zuid-Afrika speelt waarschijnlijk XI tegen Bangladesh: Quinton de Kock (WK), Janeman Malan, Temba Bavuma, Rassie van der Dussen, Aiden Markram, Marco Jansen, Wayne Parnell, Kagiso Rabada, Tabraiz Shamsi, Lungi Ngidi, Keshav Maharaj

SA vs BAN, 3e T20I, Bangladesh speelt waarschijnlijk XI tegen Zuid-Afrika: Tamim Iqbal (C), Liton Das, Shakib Al Hasan, Mushfiqur Rahim (WK), Yasir Ali, Mahmudullah, Afif Hossain, Mehidy Hasan, Taskin Ahmed, Shoriful Islam, Mustafizur Rahman

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment