Virat Kohli, Sachin Tendulkar, Pat Cummins groeten op sociale media

Sachin Tendulkar, Virat Kohli, Rishabh Pant, Ravindra Jadeja en verschillende andere prominente Indiase cricketspelers hebben hun fans en volgers op sociale media vandaag ter gelegenheid van Holi wensen uitgesproken.

Tendulkar deelde een foto van hemzelf terwijl hij Holi speelde en nodigde zijn volgers uit om hun eigen foto’s op Twitter te delen.

“Wat meer kleuren aan je feed toevoegen 🎨😄 Deel je holi 📸 Tweeple”, schreef Tendulkar.

Aan de andere kant riep de slaande superster Kohli de geest van Holi op die vrede en geluk wenste.

Ook de Indiase allrounder Ravindra jadeja wenste zijn fans liefde en geluk. “Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en veilig Holi. Laat de kleuren van dit festival liefde en geluk verspreiden. Ik hoop dat jullie allemaal genieten en koesteren van enkele vreugdevolle momenten met vrienden en familie”, schreef hij.

Wicketkeeper-slagman Rishabh Pant deelde foto’s van zijn Holi-feest met teamgenoten van Delhi Capitals. Terwijl hij dit wenste, moedigde hij zijn volgelingen ook aan om ‘op veilig te spelen’. “Ik wens iedereen een heel gelukkig Holi! Speel op veilig en heb een ongelooflijk jaar voor de boeg”, schreef Pant.

Australië Testkapitein Pat Cummins was ook een van degenen die zijn vrienden en volgers wenste.

“Aan al mijn vrienden die het vieren, ik hoop dat de kleuren van Holi geluk in je leven brengen. Gelukkig Holi voor jou en je familie!” Cummins, die momenteel in Pakistan is, schreef.

De Indiase cricketspelers zullen vervolgens te zien zijn in acties voor hun respectievelijke franchises in de nieuwste editie van de Indian Premier League, die op 26 maart van start gaat, wanneer titelverdediger Chennai Super Kings het opneemt tegen de nummer twee Kolkata Knight Riders.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment