“Virat Bhai is de enige slagman die ik zou willen ontslaan in IPL 2022”: Delhi Capitals Young Pacer

Virat Kohli zal naar verwachting vrij spelen met de last van aanvoerdersband die van zijn schouders valt. (BCCI-foto)

De 24-jarige herinnerde zich dat hij Dhoni had ontslagen en zei dat dit vorig seizoen het beste moment voor hem was.

  • Laatst bijgewerkt:18 maart 2022, 21:43 IST
  • VOLG ONS OP:

De jonge Indiase gangmaker Chetan Sakariya is helemaal opgeladen om te spelen voor zijn nieuwe IPL-franchise Delhi Capitals in het komende seizoen van de geldrijke competitie. De Seamer met de linkerarm was de vondst van het afgelopen seizoen, waar hij 14 wickets uitkoos voor Rajasthan Royals. Hij maakte indruk op velen met zijn scherpe verandering van tempo en kreeg vorig jaar de oproep in het seniorenteam van India voor de Sri Lanka-tour.

Tijdens zijn debuutseizoen kreeg Sakariya het geprijsde wicket van de legendarische aanvoerder MS Dhoni uit India, wat zijn hoogtepunt van het spelen voor Rajasthan Royals bleef. De 24-jarige herinnerde zich dat hij Dhoni had ontslagen en zei dat dit vorig seizoen het beste moment voor hem was.

“Het wicket van MS Dhoni kiezen is absoluut het beste moment voor mij van IPL 2021. Mijn debuutwedstrijd was ook speciaal, maar er ging niets boven het nemen van het wicket van Dhoni bhai. Hij is een legende van het spel en om te bowlen en een legende te ontslaan is altijd een heel goed gevoel”, vertelde hij aan cricket.com in een interview.

Na het wicket van Dhoni te hebben gekregen, heeft Sakariya zijn ogen gericht op het ontslaan van een andere voormalige aanvoerder van India in het komende seizoen. De Delhi Capitals-pacers willen volgend seizoen de geprijsde hoofdhuid van RCB-talisman Virat Kohli krijgen. Hij zei dat hij ook AB de Villiers zou willen verslaan, maar nu de slagman van Proteas zijn pensionering heeft aangekondigd, wordt Kohli zijn nieuwe doelwit.

“Ik bowlde in de wedstrijd ook naar De Villiers in de netten. Het is erg moeilijk voor hem om te bowlen omdat hij allerlei soorten shots speelt in de death overs. Maar nu hij met pensioen is, krijg ik geen kans om hem te ontslaan. Dus Virat Bhai is de enige batsman die ik zou willen ontslaan in IPL 2022″, zei hij.

Sakariya had een gedenkwaardig seizoen bij Rajasthan Royals in 2021 en de franchise deed ook zijn best om hem in de veiling te krijgen, maar Delhi overtrof ze door hem te tekenen voor INR 4,2 crore.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment