Smriti Mandhana zegt dat India inspiratie put uit hun rondreis door Australië in 2021

Star India-slagman Smriti Mandhana zei vrijdag dat het team motivatie wil putten uit de prestaties tijdens de 2021-tour door Australië, wanneer de twee teams zaterdag botsen in een cruciale Women’s ODI World Cup-wedstrijd in Auckland.

In de reeks die vorig jaar werd gespeeld, verloor India met 1-2, maar maakte een einde aan de winning streak van 26 wedstrijden in Australië. India had ook op beroemde wijze de kansen van Australië ontspoord tijdens het WK 2017 door ze in de halve finales te verslaan.

Lees ook: India hoopt goed te worden tegen ongeslagen Australië

“Iedereen weet wat er in 2017 is gebeurd. Meer dan dat, we bespraken onze laatste tour door Australië. We hebben het goed gedaan tegen hen en we hebben de serie bijna gewonnen. Dat is het soort cricket dat we willen spelen en dat is onze motivatie geweest”, zei ze tijdens een virtuele media-interactie voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag.

De linkshandige slagman zei verder: “De meiden zijn erg gemotiveerd en iedereen is gepompt om 2 punten aan boord te halen, wetende wat de situatie van het toernooi is en hoe belangrijk deze wedstrijd is. Ook de teampsycholoog heeft daarbij geholpen.”

Over de conditie van sleutelbeslag Harmanpreet Kaur zei Mandhana: “Ze is fit en beschikbaar voor de wedstrijd van morgen.”

De India-opener bleef verder stilstaan ​​​​bij de 2021-tour door Australië en zei: “We konden de serie absoluut niet winnen. De tweede wedstrijd hebben we ook bijna van ze gewonnen, dus het zou als een seriewinst zijn geweest.”

Over de 200ste ODI-wedstrijd van veteraan bowler Jhulan Goswami zei Mandhana: “Het is een trots moment voor ons allemaal om daar te zijn voor de 200ste wedstrijd van Jhulan di. Ze heeft ons gemotiveerd en ook alle meisjes thuis.”

Ze zei dat Rachel Haynes een belangrijk lid was van de Australische line-up en “ze heeft de innings voor hen verankerd. ‘Daarom proberen we haar er vroeg uit te krijgen. Ze is een zeer ervaren speelster en het wordt een interessante strijd.”

De Australische coach Matthew Mott leek de mening van Mandhana te herhalen en zei dat hij er zeker van was dat die herinneringen (aan de nederlaag van 2017) niet naar boven zouden komen

“Intern is het een non-event”, zei hij tijdens een virtuele media-interactie.

“Letterlijk, het laatste waar we op dit moment aan denken is wat er vijf jaar geleden is gebeurd.

“India is momenteel onze enige focus, we hebben er veel onderzoek naar gedaan. En we kunnen goed tegen ze op. Ze zijn een goede cricketclub, maar het wordt morgenavond een geweldige wedstrijd”, voegde Mott eraan toe.

We merken op dat het een goed moment is om tegen India te spelen,” zei Mott. “Ik zie ze als een ongelooflijk gevaarlijke kant. We rollen op dit moment met enig vertrouwen, maar zoals we altijd zeggen, het is dit spel op zichzelf en alles wat we zijn waar we het nu over hebben, gaat over hoe we India kunnen bestrijden.

“Ze hebben een van de beste bowlingaanvallen met nieuwe ballen ter wereld en dat hebben we afgelopen zomer ontdekt. Dus nogmaals, we hadden het erover om dat te ontkennen en dat het heel belangrijk is om een ​​basis te bouwen”, voegde hij eraan toe.

Mott zei ook dat India een aantal gevaarlijke spelers in de rij had staan ​​en dat dat hen pijn zou kunnen doen en voegde eraan toe dat het team op zijn best moest zijn.

“Vanuit een bowlingperspectief blijven ze komen met echte matchwinnaars, dus zelfs als we een goede start hebben, moeten we respecteren dat ze een aantal gevaarlijke spelers in de volgorde hebben die ons ook pijn kunnen doen. . En het is een spel waarin we op ons allerbest moeten zijn om ze te overwinnen en dan zullen we resetten voor de volgende.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment