Shamilia Connell ontslagen uit ziekenhuis, bevestigt cricket West-Indië

De West-Indische snelle bowler Shamilia Connell, die op het veld instortte tijdens hun ODI World Cup-wedstrijd voor vrouwen tegen Bangladesh in Bay Oval, Mount Maunganui, in Nieuw-Zeeland, op vrijdag, is veilig en is ontslagen uit het ziekenhuis, de Cricket West Indies ( CWI) heeft bevestigd.

Connell bowlde de 47e over van het spel, waarbij Bangladesh 13 van 19 ballen nodig had met slechts één wicket van Bangladesh over toen het incident plaatsvond. Ze werd onmiddellijk omringd door bezorgde teamgenoten en medisch personeel haastte zich naar het veld om haar te verzorgen.

De medische staf bracht de pacer uit de grond toen het spel een tijdje tot stilstand kwam. Connell, die 15 in drie overs geen bowlingcijfers had, werd later naar het ziekenhuis gebracht, zelfs toen West-Indië een spannende overwinning van vier punten behaalde in de competitiewedstrijd.

“Ja, ze is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, maar is ontslagen. We zullen de media morgenochtend officieel updaten zodra we een update hebben van de Team Physio en onze CMO”, vertelde Cricket West Indies CEO Johnny Grave vrijdagavond aan Cricbuzz (IST).

Eerder toonden ook de West-Indische aanvoerder Stafanie Taylor en Hayley Matthews hun bezorgdheid om Connell.

“Het was triest om haar ten onder te zien gaan, maar we bekijken het van de positieve kant, het was waarschijnlijk voor ons om te hergroeperen en we deden dat en veranderden het momentum. Het is duidelijk een beetje zorgwekkend om haar zo ten onder te zien gaan”, zei Taylor tijdens de presentatie na de wedstrijd.

“Ze is een vechter, ik weet niet zeker wat er met haar aan de hand is, maar ze komt wel goed (sic)”, zei speler van de wedstrijd Matthews, die 18 runs scoorde en belangrijker nog vier wickets claimde.

Connell uit Barbados speelde tot nu toe 54 ODI’s en 51 Twenty20 Internationals in haar achtjarige internationale carrière.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment