ODI Wereldbeker vrouwen: ze zijn nog niet klaar

Voormalig Nieuw-Zeeland cricketspeler Brendon McCullum zei dat het damesteam “heel erg in de mix” was in de ICC World Cup, ondanks het feit dat de White Ferns drie van de vijf wedstrijden die ze tot nu toe hebben gespeeld verloren en vijfde werden in de mega-mega van acht teams. evenement.

De laatste nederlaag van de White Ferns kwam in de handen van Zuid-Afrika, dat donderdag met twee wickets won met nog drie ballen over. De Proteas achtervolgden de 228 van Nieuw-Zeeland allemaal in 49,3 overs, waarbij Marizanne Kapp en Ayabonga Khaka hen over de streep haalden.

De White Ferns staan ​​momenteel op vier punten uit vijf wedstrijden en hebben nog twee competitiewedstrijden te gaan voordat de vier beste teams naar de laatste vier knock-outfase van het toernooi gaan.

McCullum, een veteraan van meer dan 100 tests en 260 ODI’s, is echter optimistisch dat het team van Sophie Devine thuis de halve finale zal halen.

“Ze zijn nog niet klaar”, zei McCullum vrijdag op SENZ Breakfast. “Zeker, ik denk dat ze niet te ver weg zijn. Ze zitten nog steeds in de mix.

“Ik denk dat ze al hun wedstrijden zullen moeten winnen, maar dat verwacht je, en als ze het halen, denk ik dat ze gevaarlijk zullen zijn.”

The White Ferns nemen het zondag in Eden Park op tegen titelverdediger Engeland, en McCullum gelooft dat de gastheren een voorsprong hebben. Het is een spel dat voor beide partijen moet worden gewonnen, aangezien Engeland slechts één wedstrijd in round-robin-spel heeft gewonnen.

“Sophie Devine heeft tot nu toe een geweldig toernooi gehad en ze is een stoer karakter”, zei McCullum. Devine was de uitblinker met de knuppel tegen Zuid-Afrika en scoorde 93 uit 101 ballen in een verliezende zaak.

‘Ze hebben (White Ferns) goed cricket gespeeld, hebben de dingen niet altijd gehad zoals ik denk dat ze zouden willen. Ze hebben een paar close-games verloren, maar ik denk niet dat alles verloren is”, aldus McCullum.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment