Mark Wood van Lucknow Super Giants uitgesloten van IPL 2022: rapport

Mark Wood werd gekocht door LSG voor Rs 7,5 crore. (AFP-foto)

Mark Wood zal niet deelnemen aan IPL 2022 nadat hij bijna een week voor de start van het laatste seizoen een blessure opliep.

  • Laatst bijgewerkt:18 maart 2022, 13:30 IST
  • VOLG ONS OP:

Lucknow Super Giants heeft bijna een week voor de start van IPL 2022 een grote klap gekregen nadat sterpacer Mark Wood vanwege een blessure voor het komende seizoen was uitgesloten. Wood, die momenteel bij de Engelse ploeg is voor hun aan de gang zijnde reis van West-Indië, verwondde zijn elleboog tijdens de eerste Test en zat vervolgens uit de tweede Test in Barbados.

LSG betaalde Rs 7,5 crore voor Wood tijdens de IPL-megaveiling die vorig seizoen werd gehouden.

Volgens ESPNcricinfo heeft de England and Wales Cricket Board (ECB) de franchise geïnformeerd over de onbeschikbaarheid van Wood gedurende het hele seizoen. LSG zal naar verwachting binnenkort een vervanger aanwijzen.

Wood had 17 overs gegooid tijdens de eerste Test tegen West-Indië in North Sound voordat hij zich terugtrok uit de wedstrijd vanwege een elleboogprobleem. Hij werd weggelaten uit de XI van Engeland voor de tweede test, waarbij Saqib Mahmood zijn testdebuut maakte als zijn vervanger.

“Hij is de laatste tijd uitzonderlijk voor ons. Hij is een groot deel van dit team dat vooruit gaat, maar het geeft andere jongens kansen”, zei Root voor de wedstrijd.

Nadat hij voor een prinselijk bedrag door LSG was gekocht, had Wood verteld hoe onwerkelijk het voelde om teams te zien die astronomische biedingen uitbrachten om zijn diensten veilig te stellen.

“Zodra het definitieve bedrag was bevestigd, vroeg Sarah wat het in ponden was – misschien moet ik al onze rekeningen bevriezen, zodat het niet verdwijnt”, vertelde Wood. de bewaker. “Maar we zijn verheugd. Het is een vreemde ervaring. Het voelt als een computerspel – bijna niet echt, zoals transfers op Football Manager – maar het is ook heel echt als je getekend wordt.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment