Manchester United ontkent beweringen over het plan van Avram Glazer om de naam van de voetbalclub te gebruiken om een ​​cricketteam op te richten

Premier League-giganten Manchester United hebben de bewering ontkend dat mede-eigenaar Avram Glazer van plan is de naam van de voetbalclub te gebruiken om een ​​cricketfranchise te starten in de komende competitie in de VAE. Glazer had donderdag een ontmoeting met de voorzitter van de Dubai Sports Council Sheikh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Een tweet van Sheikh Mansoor leidde tot de geruchten dat Glazers van plan was een cricketfranchise te starten met de naam Manchester United.

“Ik heb vandaag Avram Glazer, co-voorzitter van Manchester United, ontmoet en manieren besproken om samen te werken om het profiel van Dubai als een wereldwijd sportcentrum verder te vergroten”, tweette hij naast een foto van de twee.

“We hebben ook gesproken over de lancering van de UAE T20 Cricket League in januari 2023 met het cricketteam van Manchester United en andere teams”, voegde hij eraan toe.

Volgens een bericht in SkySports verklaarde Manchester United echter dat het idee was voorgesteld, maar niet in overweging werd genomen door de club.

Glazer kocht een van de zes teams die deel zullen uitmaken van de T20-competitie van de VAE die vanaf 2023 van start gaat, nadat hij eerder een niet-succesvol bod had uitgebracht op een franchise in de Indian Premier League.

Manchester United-legende Garry Neville haalde uit naar Glazer voor een ontmoeting met Sheikh Mansoor over cricket, een paar dagen nadat de club was uitgeschakeld uit de Champions League.

“Hij moet onderweg naar Manchester zijn gestopt voor de fansbijeenkomsten die ze beloofden na ESL (European Super League)! United verlaat de Champions League en gaat naar Dubai om cricket te bespreken”, twitterde hij.

Vorig jaar had Glazer gezegd dat hij blij is dat hij deel uitmaakt van het T20-toernooi dat naar verwachting vanaf januari volgend jaar van start gaat.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hierLeave a Comment