IPL 2022: Sunrisers Hyderabad heeft veel in mij geïnvesteerd, ik wil gewoon alles voor hen geven

De West-Indische slagman Nicholas Pooran heeft gezegd dat een slecht IPL-seizoen de speler in hem niet zal veranderen en hij wil nu graag zijn 100 procent geven voor zijn franchise, Sunrisers Hyderabad (SRH) in het komende 2022-seizoen van de geldrijke liga.

De 26-jarige had een teleurstellende IPL 2021, waar hij slechts 7,75 scoorde met de knuppel voor Punjab Kings. SRH toonde echter nog steeds vertrouwen in de aanvallende slagman en kocht hem voor Rs 10,75 crore in de megaveiling.

“…Alleen omdat ik één slecht seizoen heb gehad, zal het de speler die ik ben niet veranderen. Ik doe het redelijk goed in het internationale cricket en dat ziet iedereen. Voor mij gaat het erom terug te geven aan mijn team – de Sunrisers hebben veel in mij geïnvesteerd en dus wil ik gewoon alles voor hen geven – voor mij gaat het erom de beste versie van mezelf te zijn,” zei Pooran door ESPNcricinfo. .

Pooran zei ook dat hij veel heeft geleerd van het afgelopen IPL-seizoen en nu een betere speler is.

“Dit soort dingen gebeuren; iedereen gaat door patches in hun carrière. De eerste wedstrijd vorig jaar kreeg ik een eend van de eerste bal, en de volgende wedstrijd kreeg ik een eend van de tweede bal. Uiteindelijk ging ik uit om te batten en kreeg ik niet eens een bal onder ogen, raakte ik op (lacht). Ik sta er niet teveel bij stil, ik geloof dat ik nu een veel betere speler ben en ik heb veel geleerd van dat IPL-seizoen”, zei hij.

De linkshandige was de duurste West-Indische speler op de IPL-veiling van dit jaar.

Toen hem werd gevraagd naar de druk van de hoge prijs, gaf hij dat toe, eraan toevoegend dat het als professionele cricketspeler hun taak is om onder alle omstandigheden voor het team te presteren.

“Als professionele speler denk ik soms dat het wel zo is, vooral als het niet goed met je gaat, de media richten zich op je, veel fans bekritiseren je, dus het [the fee] speelt zeker een rol. Maar als professional is het jouw taak om dat lawaai achter je te laten en gewoon te proberen voor het team te presteren”, voegde hij eraan toe.

De slagman van de wicketkeeper gelooft dat elke speler technische gebreken heeft, maar voor hem gaat het meer om het mentale denken en de helderheid in zijn spel.

“Elke speler heeft technische gebreken, maar voor mij is het meer mentaal, die helderheid in mijn spel hebben. Als ik eenmaal in die vrije ruimte kan komen, denk ik dat het wel goed komt. Zoals je kunt zien in mijn laatste paar T20-games, de laatste drie internationale series, ben ik begonnen in die mentaliteit te komen, precies wetende wat ik wil doen. Dus hopelijk gaat het door en kunnen mensen niet meer zeggen dat ik mezelf moet blijven bewijzen”, meende hij.

Pooran kijkt er ook naar uit om samen te werken met mede-Trinidadiaan Brian Lara, die de slagcoach is van de SRH.

“Ja, we hebben de afgelopen tijd een paar gesprekken gehad. Hij is gewoon fantastisch, geweldig als het gaat om het slaan en hoe hij het spel bekijkt. Dus ja, ik kijk uit naar die kans om met hem samen te werken”, zei hij.

De door Kane Williamson geleide Sunrisers Hyderabad openen hun IPL 2022-campagne tegen Rajasthan Royals op 29 maart in het MCA Stadium in Pune.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment