IPL 2022: Punjab Kings hebben geen recht gedaan aan hun talent

De slagman Sunil Gavaskar heeft een waarschuwing afgegeven aan de nieuwe aanvoerder van Punjab Kings, Mayank Agarwal, omdat hij denkt dat het geen gemakkelijke taak zal zijn voor de Indiase opener. Mayank werd uitgeroepen tot de kapitein van de franchise over veteraan-opener Shikhar Dhawan. Punjab slaagde er niet in hun voormalige kapitein KL Rahul te behouden omdat de speler een nieuwe uitdaging wilde en zich bij de nieuwe franchise Lucknow Super Giants wilde aansluiten. Met het nieuwe seizoen is PBKS waarschijnlijk een van de weinige teams die het toernooi met een bijna volledige revisie zullen ingaan.

Gavaskar beweert dat Punjab het enige team is dat in het verleden geen recht heeft gedaan aan hun talent.

“Het wordt niet makkelijk. Het is één team dat door de jaren heen hun talent geen recht heeft gedaan. De redenen, we weten het niet. In T20-formaat is het alleen dat je soms dat gelukselement nodig hebt. Maar zij zijn het team dat alleen maar beter kan worden, want als ik me niet vergis, moeten ze de finale nog bereiken (ze bereikten het in 2014). Dus er is die stimulans voor hen, om de knock-outs of de finale te halen. En wie weet, als ze daar eenmaal zijn, kunnen ze de trofee mee naar huis nemen’, zei hij.

Lees ook | Punjab Kings Team Preview IPL 2022 – Punjab Kings richt zich op Maiden Trophy onder leiding van Mayank Agarwal met extra brandstof

Na IPL 2014 is dit de eerste keer dat Punjab er solide uitziet in de kranten, aangezien ze bijna elke basis hebben gedekt met de ondertekening van Dhawan, Jonny Bairstow, Kagiso Rabada, Liam Livingstone en Shahrukh Khan.

Het wordt een zware taak voor Mayank om een ​​team te leiden dat geen trofee heeft gewonnen. Nadat hij in 2018 bij Punjab kwam, is Mayank een integraal onderdeel geweest van de opzet van de franchise en heeft hij verschillende wedstrijdwinnende uitvoeringen geproduceerd. Hij heeft tot nu toe 1.317 runs gescoord voor Punjab, maar deze keer heeft hij een extra verantwoordelijkheid op zijn schouders.

Punjab begint hun IPL 2022-campagne tegen Royal Challengers Bangalore op 27 maart in het DY Patil Stadium.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment