India vs Australië Waarschijnlijk spelen XIs

Het door Mithali Raj geleide Team India zal zaterdag de degens kruisen tegen Meg Lanning’s Australië in de 18e wedstrijd van de 2022 ICC Women’s World Cup. De wedstrijd tussen de WWC-halvefinalisten van 2017 wordt gespeeld in Eden Park, Auckland. India had Australië van de vorige editie van het WK verdreven.

Sindsdien heeft Australië echter een lange weg afgelegd, want ze hebben vier van hun laatste vijf ODI’s tegen India gewonnen en zullen dit weekend proberen hun record tegen Women in Blue verder te verbeteren.

De onberispelijke prestatie van de door Lanning geleide kant in het WWC van 2022 is een andere factor die hen ertoe aanzet deze wedstrijd te winnen. Ze hebben vier van hun vier wedstrijden gewonnen in het lopende toernooi en het zou geen verrassing moeten zijn als ze hun ongeslagen reeks uitbreiden naar vijf.

De Aziatische giganten voeren een middelmatige campagne, nadat ze twee van hun eerste vier wedstrijden hebben verloren. In hun meest recente wedstrijd werden ze tot zinken gebracht door Engeland. Maar ze hebben genoeg vuurkracht in hun arsenaal om de zesvoudig kampioen van streek te maken en hun derde overwinning in het toernooi te behalen.

India Women (IND-W) vs Australia Women (AUS-W) spelen waarschijnlijk XI’s

India Vrouwen Waarschijnlijke XI: Smriti Mandhana, Yastika Bhatia, Mithali Raj (c), Deepti Sharma, Harmanpreet Kaur, Richa Ghosh (wk), Sneh Rana, Pooja Vastrakar, Jhulan Goswami, Meghna Singh, Rajeshwari Gayakwad

Australië Vrouwen Waarschijnlijke XI: Rachael Haynes, Alyssa Healy (wk), Meg Lanning (c), Ellyse Perry, Beth Mooney, Tahlia McGrath, Ashleigh Gardner, Annabel Sutherland, Jess Jonassen, Alana King, Megan Schutt

India Vrouwen vs Australië Vrouwen WK-selecties

Selectie India Dames voor WK 2022: Yastika Bhatia, Mithali Raj (c), Harmanpreet Kaur (vc), Smriti Mandhana, Shafali Verma, Deepti Sharma, Richa Ghosh (wk), Taniya Bhatia (wk), Rajeshwari Gayakwad, Meghna Singh, Renuka Singh Thakur, Poonam Yadav, Sneh Rana, Jhulan Goswami, Pooja Vastrakar

Selectie Australië Dames voor WK 2022: Meg Lanning (c), Rachael Haynes (vc), Darcie Brown, Nic Carey, Ash Gardner, Grace Harris, Alyssa Healy, Jess Jonassen, Alana King, Tahlia McGrath, Beth Mooney, Ellyse Perry, Megan Schutt, Annabel Sutherland, Amanda- Jade Wellington

Cricket Australia heeft twee reizende reserves genoemd: Georgia Redmayne en Heather Graham

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment