IND-W vs AUS-W Dream11 Voorspelling: Check teamcaptain, vice-kapitein en waarschijnlijke XI’s, ICC Women’s World Cup 2022, India vs Australië, 19 maart, 6:30 AM IST

IND-W vs AUS-W Dream11 Team Voorspelling en suggesties voor de ICC Women’s World Cup 2022-wedstrijd van vandaag tussen India Women en Australia Women: De twee meest meeslepende teams – Australië en India – zullen het zaterdag tegen elkaar opnemen in de 18e wedstrijd van de ICC Women’s Cricket World Cup 2022. Zowel Australië als India zijn favoriet om de titel te winnen. Terwijl de door Meg Lanning geleide kant in de bovengenoemde lijst staat vanwege hun onverzettelijke houding en indrukwekkende staat van dienst in het toernooi, worden de Women in Blue daar geplaatst vanwege hun onvoorspelbaarheid.

En tot nu toe hebben de twee teams hun verwachtingen waargemaakt. De machtige Australiërs moeten na vier wedstrijden nog worden verslagen in het prestigieuze evenement, terwijl Mithali en co twee overwinningen en twee nederlagen hebben behaald in vier wedstrijden.

Australië en India hebben ook in hun meest recente wedstrijden contrasterende uitstapjes doorstaan. Terwijl de finalisten van 2017 werden overtroffen door Engeland, slaagde Australië met vlag en wimpel voor de West-Indische test.

Voorafgaand aan de WWC-wedstrijd van vandaag tussen IND-W en AUS-W, volgt hier alles wat u moet weten:

IND-W vs AUS-W Telecast

India Women vs Australia Women-wedstrijd wordt uitgezonden op Star Sports Network in India.

IND-W vs AUS-W Live Streaming

De ICC Women’s World Cup-wedstrijd tussen India Women en Australia Women wordt live gestreamd op de Disney+ Hotstar-app en website.

IND-W vs AUS-W Wedstrijddetails

De wedstrijd tussen IND-W en AUS-W wordt op zaterdag 19 maart om 06:30 uur IST gehouden in het Eden Park, Auckland.

IND-W vs AUS-W Dream11 Team Voorspelling

Kapitein: Harmanpreet Kaur

Vice kapitein: Ellyse Perry

Aanbevolen spelen XI voor IND-W vs AUS-W Dream11 Fantasy Cricket

Wicketkeeper: Alyssa Healy

Beslagen: Smriti Mandhana, Rachael Haynes, Beth Mooney

Allrounders: Ellyse Perry, Ashleigh Gardner, Sneh Rana, Harmanpreet Kaur

Bowlers: Megan Schutt, Rajeshwari Gayakwad, Jess Jonassen

India Vrouwen vs Australië Vrouwen Waarschijnlijke XI’s

India Waarschijnlijke XI: Smriti Mandhana, Yastika Bhatia, Mithali Raj (c), Deepti Sharma, Harmanpreet Kaur, Richa Ghosh (wk), Sneh Rana, Pooja Vastrakar, Jhulan Goswami, Meghna Singh, Rajeshwari Gayakwad

Australië Waarschijnlijke XI: Rachael Haynes, Alyssa Healy (wk), Meg Lanning (c), Ellyse Perry, Beth Mooney, Tahlia McGrath, Ashleigh Gardner, Annabel Sutherland, Jess Jonassen, Alana King, Megan Schutt

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment