Dit is waarom RCB’s Cricket-directeur Mike Hesson vindt dat Mohammed Siraj ‘ongelukkig’ is

Mike Hesson, de directeur van Cricket van Royal Challengers Bangalore (RCB), heeft de groei van Mohammed Siraj als bowler geprezen en gezegd dat de gangmaker gewoon pech heeft gehad met zijn plaats in de nationale beperkte overmacht.

Hesson, die sinds zijn vroege dagen bij RCB nauw met Siraj heeft samengewerkt, zei dat de rechterarmpacer altijd een geweldige teamman is geweest.

Herinnerend aan het seizoen 2020 van de Indian Premier League (IPL), toen Siraj nog zijn stempel moest drukken op het toernooi, onthulde Hesson dat ondanks dat hij geen vast onderdeel was van de RCB die elf speelde, de jongeling zich altijd op het spel concentreerde en een veel energie naar het kamp.

“Ik peil altijd wanneer een speler een beetje worstelt en hoeveel energie hij in de groep brengt. En Siraj, toen hij hier in 2020 de eerste was, was geen gegarandeerde starter. Sterker nog, hij begon niet. Maar door de energie die hij bij elke training, bij elk open wicket en bij elke wedstrijd die hij niet speelde in de groep bracht, was hij altijd zo gefocust”, vertelde Hesson. Hindoestaanse Tijden.

De RCB-coach voegde eraan toe dat toen Siraj eindelijk de kans kreeg om voor het team te spelen, alle anderen in het kamp hem graag wilden zien presteren.

Siraj pakte in het 2020-seizoen van IPL 11 wickets in 9 wedstrijden met een gemiddelde van 21,45 en een economie van 8,68 runs per over. Dit omvatte een droomspreuk van 3 wicket-haul terwijl hij slechts 8 runs opleverde tegen Kolkata Knight Riders (KKR).

Terwijl Siraj zijn stempel heeft gedrukt als Test-bowler voor India met zijn optreden in de Australië-tour van 2020-21, moet hij zijn plaats in T20I en ODI’s nog versterken. Hesson is echter van mening dat het slechts een deel van het proces is en dat de pacer snel zijn plaats in de ploeg zal verstevigen.

De RCB-coach voegde eraan toe dat Siraj gewoon ‘ongelukkig’ was om te spelen in een tijdperk waarin de Indiase tempo-aanval veel diepte heeft, en dat veel ervaren Indiase spelers mogelijk het einde van hun carrière bereikten. Dus de selecteurs gaven hen meer kansen om te finishen voordat Siraj het overnam.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment