BEKIJK: NSW Bowler Jack Edwards maakt salto en haalt een wonderbaarlijke vangst uit om Jos Philippe te ontslaan

Jack Edwards maakt salto, maakt een knaller

Jack Edwards nam een ​​adembenemende vangst om de West-Australische wicketkeeper-slagman Josh Philippe te verduisteren in een Sheffield Shield-wedstrijd.

  • Laatst bijgewerkt:18 maart 2022, 12:33 IST
  • VOLG ONS OP:

Bowler Jack Edwards uit New South Wales nam donderdag een adembenemende vangst om de West-Australische wicketkeeper-slagman Josh Philippe terug te sturen in de aan de gang zijnde Sheffield Shield-wedstrijd. Het ontslag was zo verbazingwekkend dat de video van het incident viraal ging op sociale media.

Het incident vond plaats tijdens de 118e over van de innings van West-Australië. Edwards wierp een vollere worp terwijl Phillipe het blad van zijn mes opende en probeerde het langs de lijn te duwen. Tot zijn teleurstelling ging de bal de lucht in en de bowler boog zich voorover, maakte een ongelooflijke zomerse salto en voltooide de vangst met succes.

De video werd gedeeld op het Twitter-handvat van cricket.com.au.

“10 op 10 voor de landing en de vangst!! Jack Edwards die een salto maakte, werd op wonderbaarlijke wijze gevangen en geworpen om Josh Philippe te ontslaan bij Bankstown Oval #SheffieldShield | @MarshGlobal,” het bijschrift van de video te lezen.

Eerder won Western Australia Western Australia de toss en koos voor batten. Het team, onder leiding van Shaun Marsh, verklaarde de eerste innings op 356/6. Cameron Bancroft scoorde 117, terwijl Hilton Cartwright bijdroeg met een keiharde klop van 81 punten. Jack Edwards keerde terug met drie wickets voor NSW.

New South Wales volgt West-Australië met 191 runs na te zijn teruggebracht tot 165/7. Jason Sangha en Chris Tremain zijn ongeslagen op het hoogste niveau voor NSW.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment