Afy Fletcher belt naar huis in hartverwarmende Wicket-taking Celebration

Aan de lopende ICC Women’s Cricket World Cup in Nieuw-Zeeland hebben acht spelers uit landen als Pakistan, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Australië en West-Indië deelgenomen, die ook moeders zijn buiten het veld.

Toen de Pakistaanse kapitein Bismah Maof haar het bereiken van een halve eeuw tegen Australië vierde door een baby na te bootsen voor haar dochtertje Fatima, droeg de nieuwe moeder en West-Indische beenspinner Afy Fletcher haar eerste wicket in het toernooi op aan haar zoon een dag na haar 35e verjaardag.

Fletchers zeven maanden oude zoon Audee Henry is weer thuis in het Caribisch gebied terwijl zijn moeder haar terug liet keren naar het WK-podium. Nadat Fletcher het wicket van Fargana Hoque in Bangladesh had genomen bij de Bay Oval, vierde Fletcher dit door te doen alsof ze haar zoon via een video-oproep ‘Hoi schat’ zei. Haar teamgenoten deden mee met golven en glimlachen en lieten de familie zien die Fletcher om haar heen heeft in Nieuw-Zeeland.

Het ontslag van Hoque markeerde het begin van de ineenstorting waarbij Bangladesh naar 60 voor drie zakte in de achtervolging van 141. Fletchers verwoestende bowlen ging door terwijl ze de buitenste rand van de vleermuis van ervaren campagnevoerder Rumana Ahmed haalde om erachter te worden betrapt door Shemaine Campbelle voor een eend met vijf ballen .

Bij de volgende bal liet Fletcher Ritu Moni lbw opsluiten, wat haar opname voor de wedstrijd rechtvaardigde. Een recensie kon Ritu niet missen, maar Fletcher, met 3/29, was bezig met het opzetten van de vier-run overwinning van West-Indië.

Met de knuppel maakte Fletcher deel uit van een vitale achtste-wicketstand van 32 met Campbelle, het hoogste partnerschap van West-Indië totdat de wicketkeeper-slagman 36 toevoegde met Karishma Ramharack voor het negende wicket.

Fletcher’s 17 van 28 ballen stelden Campbelle in staat om vrijer te scoren nadat ze zich had ingegraven om de dia te stoppen, waardoor de innings eindigde op 53 en niet uit van 107 ballen, waarbij haar runs cruciaal bleken voor een nipte overwinning.

“Het is briljant. Als je tegenwoordig naar vrouwensport kijkt, zie je zoveel veranderingen gebeuren en het is fantastisch dat ze moeder is kunnen worden en terug kan komen. Het spreekt voor haar toewijding, haar leeftijd is op dit moment waarschijnlijk 30 jaar. Het is dus fantastisch dat het steeds vaker voorkomt dat vrouwen het spel kunnen verlaten en kunnen bevallen en er weer in terug kunnen komen, wetende dat ze die steun om zich heen hebben,” zei Hayley Matthews terwijl ze haar hoed afzette tegen Fletcher voor het maken van een comeback na het moederschap.

‘Het is geweldig om haar terug te hebben. We hebben vandaag gezien wat voor soort klassespeler ze is en we verwachten zoals altijd alleen maar goede dingen van haar.” Als de woorden van Matthews blijven bestaan, heeft Fletcher meer kansen om wickets te nemen en gebaren voor videogesprekken uit te brengen. een wicket nemen op het WK.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment