Rovman Powell van Delhi Capitals looft hoofdcoach Ricky Ponting, hoopvol dingen van hem te leren

De slagman Rovman Powell van Delhi Capitals (AFP-afbeelding)

De West-Indische zei dat hij ernaar uitkijkt om samen te werken met hoofdcoach Ponting.

  • IANS
  • Laatst bijgewerkt:17 maart 2022, 18:55 IST
  • VOLG ONS OP:

De slagman Rovman Powell van Delhi Capitals zei dat hij tijdens de Indian Premier League (IPL) het een en ander kan leren van de Australische grote Ricky Ponting. De West-Indische slagman Powell en wicketkeeper-slagman KS Bharat woonden woensdag hun eerste oefensessie bij met de Delhi-franchise voorafgaand aan de IPL in Mumbai.

De West-Indische zei dat hij ernaar uitkijkt om samen te werken met hoofdcoach Ponting.

“Ponting is echt goed en hopelijk kan ik het een en ander van hem leren. Als kind heb ik hem veel zien slaan. We kennen het type leider dat hij was toen hij aanvoerder was van het Australische team en ik denk dat hij ook hetzelfde type leider is als coach”, zei Powell.

Over zijn toetreding tot de Delhi Capitals zei Powell: “Het was heel goed om in het Delhi Capitals-kamp te zijn. Ik heb veel goede dingen gehoord over deze franchise. De spelers hebben me met open armen ontvangen. Ik had ook een gesprek met Rishabh tijdens de T20-serie in Kolkata. Hij vertelde me dat hij verheugd is me in het Delhi Capitals-team te hebben.”

Wicketkeeper-slagman KS Bharat zei dat hij de dingen dit seizoen simpel wil houden: “Het is geweldig om terug te zijn in het kamp in Delhi. Ik kijk uit naar een fantastisch seizoen als eenheid. Het was ook goed om met een aantal spelers te communiceren tijdens onze eerste trainingssessie. Ik probeer het dit seizoen simpel te houden en mijn proces te volgen.”

De IPL 2022 begint op 26 maart, terwijl Delhi Capitals het op 27 maart opneemt tegen Mumbai Indians in hun eerste wedstrijd van het seizoen.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment