PCB plaatst foto’s van spelers uit Pakistan en Australië die samenkomen in hotel, reageert Marnus Labuschagne

De tweede testwedstrijd tussen Pakistan en Australië eindigde in een spannend gelijkspel nadat Babar Azam en Mohammed Rizwan eeuwenlang vechtpartijen scoorden in de tweede innings om de bezoekers te trotseren om een ​​voorsprong te nemen in de reeks van drie wedstrijden. De twee teams gaven een show in Karachi na het snooze-festijn in Rawalpindi Test.

Na een spannende loting in Karachi, halen spelers van beide teams elkaar bij het hotel in. PCB plaatste een paar foto’s waarop de Pakistaanse Shaheen Afridi, Mohammad Abbas en Shan Masood en de Australische slagmensen Marnus Labuschagne en Usman Khawaja met elkaar in gesprek waren. PCB ondertitelde de post: “Na een epische en historische test in Karachi halen spelers bij in het teamhotel. #BoysReadyHain l #PAKvAUS.”

Labuschagne reageerde op PCB’s tweet en schreef: “Wat doe je na 5 dagen testcricket gespeeld te hebben? Praten over de 5 dagen testcricket terug in het hotel natuurlijk.”

De tweet van de Australische slagman trok veel belangstelling van fans en kreeg meer dan 12.000 likes. Een fan vroeg Labuschagne: “Wie is de leuke man om een ​​praatje mee te maken in het Pakistaanse team?” De eerste slagman antwoordde met de naam van de Pakistaanse wicketkeeper Mohammed Rizwan.

Ondertussen verpletterde de Pakistaanse schipper Babar Azam 196 en Rizwan 104 om de overwinning van Australië op woensdag niet te ontkennen en een dramatisch gelijkspel af te dwingen in de tweede Test in Karachi.

De Australiërs hadden de overwinning gesnoven tijdens hun eerste tour door het land in bijna een kwart eeuw, maar Azam en Rizwan leverden recordbrekende optredens om ervoor te zorgen dat de serie naar een zinvolle derde en laatste test gaat vanaf maandag nadat de eerste ook eindigde in een gelijkspel vorige week.

Het Pakistaanse duo leek de thuisploeg veilig naar een gelijkspel te sturen, maar spinner Nathan Lyon zette de wedstrijd op zijn kop door Azam en vervolgens Faheem Ashraf met opeenvolgende leveringen te ontslaan.

Pakistan stelde een ontmoedigend doel van 506 runs en eindigde op 443-7 na te zijn uitgeschakeld voor 148 in hun eerste innings. Australië maakte 556-9 in hun eerste innings en, na te hebben besloten de follow-on niet af te dwingen, maakte het hun tweede op 97-2.

(Met ingangen van het bureau)

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment