IPL 2022: Rajvardhan Hangargekar heeft te horen gekregen dat hij zijn voetbalvaardigheden moet verbeteren

Voormalig India-kapitein MS Dhoni, die bekend staat om zijn geestige opmerkingen, was op zijn best tijdens de interactie met de nieuwe rekruten van Chennai Super Kings, Rajvardhan Hangargekar en Shivam Dube.

De winnaar van drie ICC-titels (2007 ICC World Twenty20, ICC Cricket World Cup 2011 en ICC Champions Trophy 2013) was in een humoristische bui tijdens een virtuele interactie georganiseerd door India Cements samen met Hangargekar en Dube van CSK.

Hangargekar vertelde over zijn eerste interactie met Dhoni in het Super Kings-kamp in Surat, en sprak over de vrijheid die hij tijdens het kamp heeft gekregen, maar Dhoni deed het tijdens het gesprek, “hij (Hangargekar) heeft te horen gekregen dat hij zijn voetbalvaardigheden moet verbeteren. “

Zijn geestige antwoord trok meteen de aandacht en werd geüpload door de officiële fangroep van CSK. Dhoni, die dol is op voetballen tijdens oefensessies, sprak enkele dagen voor de start van het nieuwe seizoen met fans en wisselde grappen uit met jonge spelers.

Hangargekar voltooide echter zijn interactie met fans.

“Op de eerste oefendag vertelde MS bhai me gewoon te gaan met wat je al doet. Verander niets. Blijf gewoon doen wat je al heel goed deed. Dat was een heel goed advies voor mij, dat ik de vrijheid heb om te doen wat ik doe”, zei hij.

“Ik ben de familie CSK erg dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven. Ik zal alles geven op het veld voor het team en CSK weer trots maken”, voegde hij eraan toe.

Dube deelde ondertussen zijn ervaring met de Super Kings tot nu toe.

“We genieten van de praktijk in Surat en de faciliteiten hier. Alles is zoals we willen, wat anderen doen ter voorbereiding op de IPL. Het is als een van de perfecte dingen die nu gebeuren. We hebben er veel plezier in, dat is belangrijker en we werken op de juiste manier”, zei hij.

“Het is een grote reis die CSK heeft doorgemaakt. We zullen proberen door te gaan. Van mijn kant probeer ik het team meer te ondersteunen. De reis voor mij zal geweldig zijn dit jaar. We zullen proberen het groot te maken en podu te fluiten!”

Ook Dhoni prees de faciliteiten en de gastvrijheid van Surat. “Iedereen is erg enthousiast, deze 15-20 dagen zullen ze extra tijd geven om aan elkaar te wennen. Faciliteiten in Surat zijn uitstekend. Wat we ook nodig hadden, ze hebben gezorgd. De faciliteit, ontvangst en gastvrijheid waren geweldig.”

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment