Hoogtepunten, Bangladesh vs West-Indië, ICC Women’s World Cup 2022 Match

Hoogtepunten BAN vs WI Women’s ODI World Cup: Hallo en welkom bij onze live verslaggeving van Bangladesh Women vs West Indies Women, ICC World Cup-clash van Bay Oval, Mount Maunganui. Bangladesh boekte hun allereerste overwinning in de geschiedenis van de Wereldbeker in hun laatste wedstrijd tegen Pakistan.

Volledige scorekaart | Volledig commentaar

De aanvoerder van Bangladesh, Nigar Sultana, heeft donderdag haar kant opgeroepen om hun historische overwinning op Pakistan te vergeten als ze vrijdag hun tweede overwinning op de draf tegen West-Indië in Bay Oval willen behalen.

Bangladesh boekte een overwinning van negen runs op Pakistan in Seddon Park in Hamilton voor hun allereerste overwinning in de 50-over World Cup tijdens hun debuut in het toernooi. Als men op de woorden van Sultana afgaat, de focus van Bangladesh is verschoven naar de wedstrijd tegen West-Indië, de reuzenmoordenaars die wonnen van Nieuw-Zeeland en Engeland, maar zware nederlagen tegen India en Australië hebben hun hoop op kwalificatie in gevaar gebracht.

“Het was een fantastische wedstrijd. Het was een groot genoegen om onze eerste WK-overwinning te behalen. Eigenlijk willen we ze vergeten (winst tegen Pakistan) omdat we vooruit willen. Maar we willen alle positieve punten van de laatste wedstrijd pakken en die willen we ook in de volgende wedstrijd toepassen”, zei Sultana op de virtuele persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Over de reacties op Bangladesh’s eerste overwinning in de geschiedenis van de Women’s Cricket World Cup, vertelde Sultana de steunbetuigingen van mensen thuis. “Ik denk dat het een spannende wedstrijd was voor ons allemaal, want het was onze eerste overwinning op het WK en thuis was er natuurlijk veel steun voor ons.”

“Ze zaten te wachten op deze overwinning en ze zijn allemaal super enthousiast en ze houden altijd vertrouwen in ons. Veel mensen hebben ons een bericht gestuurd met de mededeling dat we het goed doen en dat we een beetje momentum nodig hebben en als je dit momentum krijgt, zal het door het toernooi gaan.”

Dit zal ook de eerste keer zijn dat Bangladesh en West-Indië het voor het eerst tegen elkaar zullen opnemen in ODI’s voor vrouwen.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment