Hoe ICC Women’s World Cup 2022 online en op tv te bekijken

Bangladesh Women zal vrijdag de hoorns sluiten met West Indies Women in de 17e wedstrijd van de ICC Cricket World Cup 2022 in de Bay Oval, Mount Maunganui. Een sterke Bangladesh-eenheid zal in deze wedstrijd komen na het behalen van hun allereerste overwinning ooit in het wereldkampioenschap 50 overs voor vrouwen op maandag en zal ernaar streven dat momentum voort te zetten. Fahima Khatun was de uitblinker voor Bangladesh toen ze Pakistan met negen runs versloegen. Khatun pakte drie wickets terwijl hij 38 runs weggaf om speler van de wedstrijd te worden.

Ondertussen leed West-Indië dinsdag in Wellington hun tweede nederlaag van het toernooi door toedoen van zesvoudig kampioen Australië. Ze staan ​​momenteel op de vijfde plek op de WWC-tafel met vier punten uit evenveel games. De West-Indiërs hebben tot nu toe twee gewonnen en twee wedstrijden verloren in het prestigieuze evenement.

Voorafgaand aan de WWC 2022-wedstrijd van vandaag tussen Bangladesh Women en West Indies Women, is hier alles wat u moet weten:

Wanneer begint de ICC Women’s World Cup 2022 wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women?

De wedstrijd tussen Bangladesh Women en West Indies Women wordt gespeeld op vrijdag 18 maart en begint om 3.30 uur IST.

Waar wordt de ICC Women’s World Cup 2022 wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women gespeeld?

De Women’s World Cup-wedstrijd tussen Bangladesh Women en West Indies Women wordt gespeeld in de Bay Oval, Mount Maunganui.

Welke tv-zenders zenden de wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women uit?

Het Star Sports Network heeft de uitzendrechten voor de wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women.

Waar kan ik de wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women live streamen?

De wedstrijd Bangladesh Women vs West Indies Women kan live worden gestreamd op de Disney+ Hotstar-app en website.

Bangladesh Vrouwen vs West-Indië Vrouwen mogelijk XIs

Bangladesh Vrouwen Waarschijnlijke XI: Shamima Sultana (wk), Sharmin Akhter, Fargana Hoque, Nigar Sultana (c), Rumana Ahmed, Ritu Moni, Salma Khatun, Fahima Khatun, Nahida Akter, Jahanara Alam, Fariha Trisna

West-Indische vrouwen waarschijnlijke XI: Deandra Dottin, Hayley Matthews, Kycia Knight, Stafanie Taylor (c), Shemaine Campbelle (wk), Chedean Nation, Aaliyah Alleyne, Chinelle Henry, Shakera Selman, Karishma Ramharack, Shamilia Connell

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Comment